حوادث

افزایش نرخ ارتکاب به جرائم سایبری در ایام منتهی به تعطیلات

وی گفت: از تجزیه و تحلیل حوادث سایبری با مداخله پلیس فتا، مشخص است که تعداد زیادی از جرایم سایبری در تعطیلات آخر هفته یا روزها و در مواقعی برای چند روز جان خود را از دست خواهند داد. افزایش چشمگیری داریم

به گزارش تی تی آنلاین سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: دلیل اصلی این حادثه محدودیت های دسترسی به بانک یا دسترسی به دستگاه قضایی و نیروی انتظامی است که مجرمان سایبری در این حوزه از آن استفاده می کنند و عمدتاً این روزها بسترهای مجرمانه خود را تنظیم و ایجاد می کنند. با یادآوری شماره تلفن‌های پاسخگوی 24 ساعته بانک‌ها، لازم است بدانید که در صورت وقوع جرائم سایبری در ایام تعطیل با شماره 096380 تماس گرفته و با واحدهای امدادی پلیس فتا و همچنین واحدهای قضایی تماس بگیرید. دفتر و مراجع قضایی به درخواست آنها پاسخ خواهند داد.

سرهنگ پاشایی گفت: عمده‌ترین جرایم سایبری که این روزها توسط مجرمان مورد استفاده قرار می‌گیرد ارسال پیامک جعلی با استفاده از نام و اعتبار دستگاه‌های دولتی مانند قوه قضائیه، سطح خدمات سکوت و سایر دستگاه‌های دولتی برای دسترسی است. فریب تلفن‌های همراه و سیستم‌های مالی از این طریق با ارسال پیام‌های اینترنتی جعلی که در آن لینک‌ها یا لینک‌های آلوده به افرادی که با استفاده، ترغیب یا تهدید به نصب لینک‌ها یا نرم‌افزارهای آلوده بر روی تلفن همراه افراد استفاده می‌کنند، غیرمجاز است. آنها کلاهبرداری های محبوب هستند.

قانون رسمی قانون به حجم گسترده آموزش و اطلاع رسانی عمومی پلیس فتا در تمامی اشکال آموزشی و همچنین تولید و توزیع نمایش، رسانه، گزارش، ویدئو، گزارش و پیام هشدار دهنده (رادیو و تلویزیون) افزوده است. ) در همه عرصه ها و مردم سایبری به این وسیله وجدان هوشیار در دستور کار قرار گرفته و با تاثیرات مثبت این وجدان، میزان وقوع این گونه جرائم در کشور کاهش چشمگیری داشته است، اما همچنان بی توجهی به بسیاری از هشدارها و اطلاعیه های مردمی. موجب وارد آمدن خسارات اقتصادی و معنوی به خود و خانواده هایشان می شود که منجر به شکایت در محاکم قضایی و انتظامی می شود که بخش بزرگی از پیشگیری از جرایم سایبری بر عهده استفاده کنندگان و با آموزش است. نکات و هشدارهای صادر شده توسط پلیس فتا می تواند به راحتی از جرایم سایبری جلوگیری کند.

سرهنگ پاشایی گفت: با تحلیل های فنی و آسیب شناسی برندگان، عامل اصلی جرایم اینترنتی در میان این افراد فریبکار، عجله در پاسخگویی به درخواست های مجرمان سایبری، بی توجهی به هشدارهای فضای مجازی و بی توجهی به پیشنهادات دروغین و فریبکار نامیدن با تفکر و استدلال است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، یکی از مسئولان پلیس در نهایت به حامیان خود هشدار داد که به پیام های مجرمان با شماره تلفن بی توجهی کنند، لینک باز کنند و یا برنامه هایی را به صورت پیامک نصب کنند و اکیدا خودداری کنند. هنگامی که می خواهید هر بدافزاری را روی تلفن همراه خود نصب کنید که باعث قطع شدن تلفن همراه شما شده است، بلافاصله به چشم تلفن گزارش دهید و تلفن همراه را به تنظیمات پیش فرض کارخانه تبدیل کنید، دسترسی غیرمجاز را از تلفن همراه خود کنترل کنید.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا