تشریح جزئیات برنامه مدیریت بحران برای ایمنسازی ساختمانهای پایتخت
مشاور سازمان مدیریت و پیشگیری از بحران شهر تهران سیاست هایی را برای ایمنی شهر تهران تدوین کرده است.
محسن نادی در گفت وگو با تی تی آنلاینوی در خصوص انتخاب تهران بیشتر به عنوان معاون وزیر کشور در زمینه «پیشگیری از بحران، هماهنگی و دستورالعمل عملیات مقابله با بحران در کلانشهر تهران» گفت: این حکم می تواند سرعت عمل و هماهنگی بین دستگاه های مختلف را افزایش دهد. و دخالت دولت تهران در بحران را افزایش دهد.
وی یکی از برنامه های مدیریت پیشگیری و ساماندهی بحران شهر تهران را ایمن سازی ساختمان های شهر دانست و افزود: امیدوارم با مصوبه وزیر کشور این برنامه ها زودتر به سرانجام برسد.
وی درباره جزئیات برنامههای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران برای ایمنی ساختمانهای تهران در تهران، گفت: در هر صورت تهران اولویتهای ایمنی و ایمنی ساختمانهای خود را رعایت میکند و برنامهها و مصوبات مدیریت دولتی را برای اطمینان از آن ارائه میکند. سرمایه گذاری در تهران قرار است ساختمان ها به ویژه بلندمرتبه ها و همچنین ساختمان های قدیمی و اماکن عمومی تامین شود. البته اقدامات زیادی انجام شده است.
وی به عنوان مشاور سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: برنامه های سازمان بر سه محور است، یک محور ساختمان های تجاری و تجاری و … است و این ساختمان ها در اولویت هستند. این ساختمان ها باید به طور کامل شناسایی و طراحی شوند تا هم کمبودها را برطرف کنند و هم مشکلات ایمنی را برطرف کنند.
وی ادامه می دهد: محور دوم برای ساختمان هایی است که در معرض عملیات بهسازی لرزه ای هستند، با تدابیر هر چه بیشتر ایمنی این ساختمان ها در قسمت وسیعی از آنها انجام می شود.
نادی درباره محور سوم نیز گفت: بافت وب یکی دیگر از محورهای مهم است تا به روز رسانی فعال و عملیاتی شود.
مشاور سازمان پیشگیری از بحران شهر تهران گفت: در صورت عدم ایمن بودن ساختمان ها توسط آتش نشانی، شناسایی مجدد این ساختمان ها ضروری است. ما روی مبارزه و جنگیدن در این محور تمرکز می کنیم، اما تمرکز روی خودمان است. که کمتر به ایمنی ساختمان ها در ساختمان توجه شده است.
وی افزود: اولویت ما کاهش ریسک مخاطرات سازه ای و مخاطراتی مانند زلزله است که در این راستا بهسازی، به روز رسانی و به روز رسانی لرزه ای در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/