تهیه اطلس نقاط بحرانی در استان تهران / لایروبی مسیلها رصد میشود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از آماده سازی نقاط بحرانی و آسیب پذیر خبر داد و بر لزوم راندن رودخانه ها تاکید کرد و گفت: ستاد بحران با مردم در پسابرجام است.
به گزارش تی تی آنلاین حامد یزدی آنلاین وی بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران درباره نشست بررسی سوالات و مشکلات سیل مردادماه فیروزکوه در منطقه «مزدران» که روز گذشته با حضور محسن منصوری، رهبر تهران برگزار شد، اظهار داشت: سیلاب مردادماه در منطقه «مزدران» برگزار شد. : طی دیداری حضوری با مردم «مزدران» به پای مشکلات و معضلات مردم این منطقه نشستیم و گزارش تکمیل شده ای از اقدامات انجام شده به مردم عزیز ارائه کردیم.
وی با بیان اینکه از 16 مرداد تا سال 1401 روستای مزداران چهار بار براثر بارندگی شدید و ناگهانی هیولاهای بارانی ایجاد شد، گفت: آخرین بارندگی خسارات زیادی در این روستا برجای گذاشت و اکنون پس از گذشت حدودا . در چهل و سومین روز از فرصت هایی برای کاهش احساسات مردم سیل زده استفاده شد و معتقدیم مردم در دوره پس از سیل احساس تنهایی نمی کنند و از آسیب های وارد شده به آنها غفلت می شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از آماده سازی نقاط بحرانی و آسیب پذیر در سطح استان تهران خبر داد و افزود: بر اساس تحقیقات تیم نظارتی مدیریت بحران منطقه «مزدران» متاسفانه به دلیل بالا بودن حجم بارندگی دریافتی، ویژگیهای منطقهای، کمبود توان محیطی تا این میزان دریافت بارندگی و بهویژه اصلاح محدودیتها از طریق تأسیسات ساختمانی، تغییر کاربری اراضی، عدم وجود سیستم حسابداری مناسب، عدم رعایت حریم خصوصی. منجر به خسارات اقتصادی شده است، بنابراین اطلس نقاط بحرانی و آسیب پذیر اقدامی مناسب برای پیشگیری از بلایای طبیعی است.
وی با اشاره به اینکه شهرداری ها، دهیاری ها و دستگاه ها متولی ساخت و سازهای قانونی هستند و لزوم رسیدگی به قبوض در این زمینه، مهم ترین کار در حال حاضر این است که برای رفع آسیب ها و خطرات، کرسی ها اقدام شود. مستعد سیل هستند که وظیفه این نهادهاست
یزدی آنلاین محبوبیت مردم در دوران پس از سیل را برجسته کرد و تصریح کرد: در بحران سیل اخیر مدیریت ستاد با تمام ظرفیت بود و یکی از مهم ترین مواردی که پس از بحران باید به آن توجه شود تداوم آن است. کمک و حمایت که همیشه در این زمینه تشویق می شود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران تصریح کرد: فعالیت ماشینآلات، نیروها و اعضای ستاد مدیریت بحران در حالی ادامه خواهد داشت که مردم کمبود و نیاز به کمک را احساس میکنند و بیتفاوتی صورت نگرفته است. در این موضوع پذیرفته شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، پس از بهبود وضعیت بحرانی نشان داد: اسکان موقت سیل زدگان، بازسازی و اقدامات مناطق سیلابی، رنگ آمیزی تمامی معابر روستایی سیل زده، پایش و رصد ویژه در لایروبی مسیل ها و رودخانه ها و … تاکید بر تسریع روند فرسایش رودخانه ها دنبال شده است.
پیام پایانی