خرازی: جنگ واکسن برای قدرتهای بزرگ رسوایی آورد
براساس یک پیام آنلاین در سخنرانی سید کمال خرازی ، رئیس شورای هنری روابط خارجی ، چهارمین نشست بنیاد صلح رهبران مجازی به شرح زیر است:
همکاران عزیز،
چهارمین جلسه من با ابراز خرسندی از همراهان بنیاد صلح رهبران ، می خواهم از رئیس بنیاد رافرن تشکر کنم که بسیار جدی و همکارانش جلسه سالانه بنیاد را دنبال کردند. من همچنین می خواهم از آماده شدن برای گزارش Wymone 2021 ، که به موضوع چندجانبه گرایی متمرکز است ، تشکر کنم.
علامت گذاری حباب؛
به عنوان مثال ، با روحیه بخش دوم در مناطق جنوبی شهرت و نگاهی گذرا و توسعه اقدامات ضد غربی ، و برخی از امپراتوری های غربی ، به دلیل افتخار خود به قدرتهای غربی نسبت به ضلع جنوبی فرهنگ و سنتهای مناطق ، و با توجه به همان نیاز. قدرتهای غربی لازم است در اینجا عنوان استفاده از تروریسم را مورد تأکید قرار دهند و برای سرکوب آزادی ، ملتها در تضاد با بحران مبارزه آزادی ملتها و اقدامات گروههای تروریستی هستند.
همکار گرامی ‘
در شرایط ژئوپلیتیکی و حوزه های سیاسی امروز جهان در معادلات میدانی به طور قابل توجهی تغییر کرده است. کشوری مانند ایران ، در برابر قدرت در حال ظهور مقاومت نکرد ، تحکیم زمینه بود و علیرغم هشت سال ، دهه ها جنگ و تحریم ها ، از جمله تحریم های ترامپ ، می تواند در مبارزه با OJ و القاعده نقش داشته باشد. ملتهای بیدار در خاورمیانه در حالی که به دنبال تجارت با قدرتهای غربی برای فروش سلاح متجاوزان منطقه ای مخرب هستند ، برای آزادی خود سخت تلاش می کنند. به عنوان مثال ، کشور فقیر یمن است.
آقای رئیس
آنچه در دنیا عادت به سلامت ذهن است ، شجاعت خود را فریب دهید و در مناطق جنوبی نگران شرایط فوق العاده خود باشید. نگران کننده این است که ، در اواخر فوریه 2021 ، فقرا ، و او را از میان کشورهای با درآمد بالا و کشورهای ثروتمند از 675 دوز واکسن Covid 19 For دریافت کرده است 4.2 من 4.2 دریافت کرده ام میلیارد ، ده بار ، مدت زمان طولانی ، در یک موضوع کار.
به طرز عجیبی ، فقط در کشور خودش ، ایران نمی تواند از منابع مالی برای خرید واکسن کافی در تحریم های ثانویه ایالات متحده استفاده کند. جنگ هپاتیت ، که منجر به قاچاق و سرقت یا ضبط لوازم پزشکی و واکسنهایی می شود که توسط حقوق بشر نقض می شوند ، قدرت در بلوک.
همکار گرامی ‘
مطابق اصلاحات در ساختار شورای امنیت و سازمان ملل متحد و همچنین عدم مداخله در قدرت های بزرگ سازمان های بین المللی ، پاسخگویی به چالش های کنونی جهان به همه کشورها به عنوان “نظم چند جانبه جدید” نیاز دارد.
متأسفانه ، اگر چنین وتو منجر به کشته شدن دهها هزار انسان بی گناه شود ، شورای امنیت این باشگاه را با مزایای بزرگ قدرت وتو نجات داد. متأسفانه ، نمونه های زیادی از این قبیل فاجعه ها ، شورای امنیت امروز وجود دارد و آنها در جنگ هستند و شاهد ادامه یمن ، کشته شدن مسلمانان روهینگیا در آفریقا و در سوریه و سایر برنامه ها هستند.
در گزارش سالانه به افزایش صریح مقررات در تعداد اعضای شورای امنیت اشاره شده است و از نظر این ساختار اینترنت دشوار است و افزودن چند كشور دیگر به این مكان ، آیا اعضای دائمی شورای امنیت نمی توانند مشكل را حل كنند این کشورها ، اما همچنین امنیت بین المللی را بهبود نمی بخشد. کمک. به نظر من ، باید راه حل برای ساختار و دموکراتیک سازی شورای امنیت سازمان ملل متحد باشد.
آقای رئیس
مسئله دیگر گزارش سالانه است که آن را چالش اصلی چند جانبه گرایی می داند و بر ضرورت دموکراسی تأکید می کند. به نظر من ، مسئله قدرت غربی در شخصیت ملتها و قدرتهای نوظهور هیچ چیز دیگری ندارد ، اما به نظر می رسد جوامع دیگر از بالا به پایین و ملتها عبور کنند و مستقل بودن یکی از آنها با احترام به تزکیه نفس این معیارها را از طریق معیارهای خاص خود تعیین کرده و بر تحمیل الگوی دموکراسی خود ، عدم احترام به تنوع فرهنگی و ارزشها در جوامع مختلف اصرار می ورزند.
اما من این طرز تفکر را در کشورهای جنوبی دوست ندارم. از طرف دیگر ، وقتی دیده می شود که قدرت این نوع به تأمین دموکراسی نظامی و سیاسی و دولتهایی کاملاً بیگانه با حقوق بشر کمک می کند ، زیرا حقوق بشر نمی تواند دموکراسی باشد و خود به خود آن را دریافت کرده است.
در اینجا توجه شما را به نظرسنجی دیگری که بنیاد دموکراسی ها انجام داده است ، رئیس جمهور D. Rasmussen ، نخست وزیر سابق و دبیرکل سابق و دانمارک سابق و لورم دانمارک به 53 کشور در ماه مه 2021 در میان 50،000 ، که حدود 64٪ پاسخ دهندگان نابرابری را تهدیدی برای پایان دادن به محبوبیت 44٪ پاسخ دهندگان که ایالات متحده و تهدیدهای جهانی دموکراسی را در نظر می گیرند ، می دانند.
سرانجام ، از توجه شما و امیدوارم که تغییرات ایجاد شده ، صادقانه تلاش نکرده است که ابزاری برای بنیاد صلح ، کاهش چالش های فعلی و شکل گیری نظم جدید جهانی و “چند جانبه گرایی جدید” فراهم کند.
(311) 311