اجتماع و خانواده

دعوت انسیه خزعلی از زنان دست‌اندرکار سینما برای طرح مشکلات خود با معاونت امور زنان

معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از بانوان هنرمند و بازیگر سینما دعوت کرده است تا با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مصاحبه کنند تا مسائل و مشکلات آنان را مطرح کنند و راهکارهای عملیاتی برای حفظ کرامت این زنان تدوین کنند. دیگر هنرمندان

به گزارش تی تی آنلاین، انسیه خزعلی وی با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ظهور زنان در سینما و حضور آنان مستلزم پاسداشت مقام والای این هنرمندان است. و زنان پرهزینه در عرصه هنر.”

وی افزود: حتی در چهار دهه انقلاب ما، زنان و مردان دست به دست هم داده اند تا علم، فرهنگ اقتصادی و سیاسی این کشور را ارتقا دهند و توانسته اند قوانین، ارزش ها و قوانین موجود را ایجاد کنند. یکی از بهترین و امن ترین محیط های اداری را برای مسائل اخلاقی ایجاد کنید. دولت مردم با شعار «مبارزه با فساد» متعهد به رسیدگی به هرگونه مفاسد و سوء استفاده اعم از اداری، اقتصادی و اخلاقی است و در این زمینه هیچ اغماض نکرده است.

خزعلی ادامه داد: معاونت امور بانوان و خانواده وزیر محترم امور بانوان و خانواده را شنیدن مطالبات بانوان هنرمند عرصه سینمای ایران ضروری می داند و با دعوت از همکاری این دستگاه های عزیز و مسئول، سازوکار لازم برای حفظ کرامت را ارائه می دهد. به همین دلیل از بانوان هنرمند و دست اندرکار این عرصه برای شرکت در نشستی که با معاونت برگزار شد، تشویق می شود: «سوالات و مشکلات این حوزه را مطرح کرده و در تشریح رویه های عملیاتی مشارکت کنند».

انسیه خزعلی از بانوان سینماگر دعوت می کند تا سوالات خود را با معاونت امور زنان در میان بگذارند

به گزارش تی تی آنلاین، اخیراً امضایی از 300 فیلم زنان در ایران با عنوان «اعلام علیه فیلم‌های زنان در اعتراض به خشونت علیه زنان در این پردیس» منتشر شد که در آن اسامی چهره‌های مطرحی چون ترانه علیدوستی، نیکی کریمی و هدیه تهرانی نیز به چشم می‌خورد. مشاهده گردید. در بخشی از این بیانیه که درباره ادعاهای زنان آزار دیده و آزار دیده در حوزه سینما گفته شده است که «هرچند خشونت، آزار و خشونت جنسی در محیط کار» از سوی این زنان فیلمساز محکوم شده و این زنان باید دست از کار بکشند. “عواقب جدی برای متخلفان.”

این فیلمسازان زن در بیانیه‌ای خواستار ایجاد «نظام بازبینی سینمای مستقل متشکل از اعضایی متشکل از سلسله‌مراتب‌های مختلف قدرت (بسیاری از اعضای کاملاً زنانه) شدند که بر پایه جنسیت و جنسیت بنا شده بودند. خشونت و سطح مسئولیت و در مدیریت هر کارگروهی وظیفه این سامانه «بررسی جرایم مبنی بر خشونت جنسی و جنسی» است. این موارد عبارتند از: خشونت جنسی کلامی، اخاذی جنسی، یعنی تحمیل هر نوع رابطه جنسی، گروگان گیری و تهدید وضعیت شغلی فرد، نامناسب بودن و فشار روانی و ناراحتی جسمی یا روحی، لمس ناخواسته، اقدام به تجاوز جنسی و تجاوز جنسی. .

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا