لزوم تقویت نظارت بر قیمت کالاهای اساسی/تدابیر لازم برای کنترل قیمت نان
وزیر کشور بر ضرورت هماهنگی و همکاری دستگاههای اجرایی در مدیریت و نظارت بر قیمتها و نیازهای کالاهای عمومی در کشور تاکید کرد.
به گزارش تی تی آنلاین ، دکتر احمد وحیدی ، وزیر کشور ، در جلسه بررسی روند نظارت بر قیمت کالاهای عمومی و ملزومات با محوریت غذا و نان ، که توسط عوامل وزارت صمت ، کشاورزی ارائه شد ؛ اطلاعات ، امور اقتصادی و دارایی ، دادگستری ، مجلس شورای اسلامی ، پاسداران اطلاعات انقلاب ، اتاق اصناف دادستان کل کشور و اتحادیه وزارت کشور نانوایان در حال تقویت روند تقویت قیمت های نظارت بودند. وی عمده کالاهای کشور را بیان کرد: در این زمینه آنها باید چیزهای ضروری را با قیمت خود کنترل کنند.
نماینده باید توجه داشته باشد که قسمت اعظم نان در قسمت پایینی نظم اجتماعی قرار دارد. وی گفت: ما باید با تمام منابع و سازوکارهای نظارتی مان از دارایی های استراتژیک و اساسی در زمینه رشد راهبردی و اساسی در کشور جلوگیری کنیم.
از سوی دیگر ، از آنجا که باید میانگین سرانه مصرف نان در بخش روستایی به طور دقیق تعریف شود ، وحیدی گفت: “با تعیین متوسط مصرف دقیق مواد غذایی ، می توانیم عرضه آرد در کشور را بهتر برنامه ریزی کنیم.” تولید و واردات داخلی
موضوع تفاوت بازارهای ملی در برخی از بخشها یکی دیگر از س questionsالات دیگری بود که وزیر کشور در جلسه امروز به آن اشاره کرد و وی در این باره گفت: قیمت کف و سقف در کشور باید به منظور تضمین صحت مشخص شود. قیمت عالی و عدم صداقت
وی در این باره گفت: در تعیین قیمت نان در کشور ، اختیاراتی به استانی در کل منطقه داده شد و با توجه به وضعیت هر استان با توجه به میزان عرضه ذرت ، دستمزد ، نرخ و سایر هزینه های غذای فعلی ، حمل و نقل هزینه کارخانه آسیاب تا نانوایی ، تفاوت قیمت نان به طور معقول پذیرفته و انتظار می رفت. اما این تفاوت قیمت در کل کشور باید مشمول یک قانون سختگیرانه باشد.
وحیدی افزود: یکی دیگر از اهداف بزرگ ، کنترل زنجیره فرآوری و تولید غذا از درب کارخانه تا توزیع و توزیع در نانوایی و نظارت دقیق بر مصرف آن است ، آن را با دقت و کارآیی بیشتری به این چرخه وصل کنید.
وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه به دلیل تورم و افزایش هزینه ها ، باید از نیازها و نیازهای معمولی نانوایان مطلع باشیم ، گفت: هزینه های بیمه ، مالیات و انرژی افزایش یافته است و باید یارانه ها به عنوان اقدامات ضروری انجام شود. به در این استان نیز گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: “تمام تلاش ما این است که دستگاه های اجرایی را با شرایط اقتصادی و منابع برای حل مسائل مربوط به غذای انسانی سازگارتر کنیم و در این مورد نیاز به افزایش هماهنگی بیشتر در سطح تصمیم گیری و اجرا است”.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ، وحیدی در پایان اظهار داشت که باید هماهنگی در این موارد تقویت شود و به ویژه در زمینه غذا و نان ، لازم است یک کارگروه با عضوی از همه افراد مرتبط تشکیل شود. نمایندگی ها معاون وزیر اقتصاد و وزیر کشور می توانند ظرفیت همکاری ، رویکرد ایده ها و راه حل ها را برای مدیریت موفق و بهینه منابع بنیادی در کشور افزایش دهند.
انتهای پیام