رشد ۷۳درصدی اعتبارات عمرانی درچهارمحال وبختیاری

رشد ۷۳درصدی اعتبارات عمرانی درچهارمحال وبختیاری

به گزارش خبرگزاری تی تی آنلاین  استان چهارمحال وبختیاری دکتر یحیی رمضانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی  استان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گفت:   اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته با رشد ۷۳ درصدی به ۱۸۷۰ میلیارد تومان رسید.

رشد ۷۳ درصدی اعتبارات عمرانی

با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای جذب منابع مالی و اعتبارات عمرانی از رشد ۷۳ درصدی این اعتبارات تملک در سال گذشته خبر داد.

تخصیص ۷۰ درصد اعتبارات تملک دارایی دراستان

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ با پیگیری های مستمر استاندار و استفاده از ظرفیت های ملی اعتبارات عمرانی استان از ۱۱۰۰ میلیارد تومان به ۱۸۷۰ میلیارد تومان افزایش یافت. همچنین بیش از ۷۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی ها تخصیص پیدا کرده و عملیاتی شد.

دریافت ۲۵۰۰ میلیارد تومان اوراق برای پروژه های ملی و استانی

رمضانی با اشاره به دریافت ۲۵۰۰ میلیارد تومان اوراق برای پروژه های ملی و استانی افزود: در حوزه نهضت ملی مسکن ۳۷۰ میلیارد تومان اعتبار جهت زیرساخت شامل ۳۰۰ میلیارد تومان برای آب و ۷۰ میلیارد تومان برای برق اختصاص یافت. همچنین برای راه آهن استان ۸۰۰ میلیارد تومان شامل ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل دفتر مقام معظم رهبری جذب شد.

آغاز ریل گذاری پروژه راه آهن  از ایستگاه شهرکرد به سمت مبارکه

وی تصریح کرد: ریل گذاری پروژه راه آهن از ایستگاه شهرکرد به سمت مبارکه آغاز خواهد شد و این موضوع با قول مساعد معاون وزیر پیگیری می شود.

رسوب ۲۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات استان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری تی تی آنلاین استان درباره ادعای رسوب ۲۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات گفت: این اعتبارات در اسفند ماه وارد استان شد و بر اساس ضوابط مالی تا پایان شهریور فرصت جذب آن ها وجود دارد. بسیاری از این منابع برای پرداخت مطالبات پیمانکاران اختصاص یافته و اسناد آن در حال آماده سازی است.

تخصیص ۹۸۰ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت های اجتماعی

دکتر رمضانی همچنین به تخصیص ۹۸۰ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت های اجتماعی اشاره کرد و گفت: بخش عمده ای از این منابع در زمینه پروژه های فرهنگی و عمرانی تزریق خواهد شد. دستگاه های اجرایی موظف به تهیه اسناد پیشرفت فیزیکی و موافقت نامه ها برای تخصیص نهایی این اعتبارات هستند.

وی با تأکید بر نقش اصحاب رسانه در توسعه استان خاطرنشان کرد: رسانه ها می توانند با طرح دغدغه های زیست محیطی مانند حفظ جنگل ها مقابله با فرونشست زمین و حمایت از آینده نگری توسعه ای مسئولان را در مسیر برنامه ریزی بلندمدت و پایدار یاری دهند.

دکمه بازگشت به بالا