طراحی ۹ بوستان تهران با معماری ایرانی-اسلامی/ افزایش سرانه فضای سبز در مناطق کم برخوردار پایتخت
مدیر عامل سازمان بوستانهای تهران گفت: چندین سال است که تلاش کردهایم طرحهایی که برای بوستانهای شهر تهران اجرایی میکنیم برگرفته از معماری ایرانی – اسلامی باشد. بر همین اساس حدود ۹ بوستان با این طراحی در شهر تهران اجرا و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
به گزارش تی تی آنلاین، علی محمد مختاری؛ مدیر عامل سازمان بوستانهای تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از بوستان علی محمد بختیاری (باغ ایرانی) اظهار کرد: از جمله بوستانهایی که در تهران با معماری ایرانی – اسلامی اجرایی شده است میتوان به بوستان ملک در منطقه یک، بوستان دامپزشکی در منطقه ۱۱، باغ سلیمانیه در منطقه ۱۴ و بوستان علی محمد مختاری اشاره کرد.
مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران ادامه داد: در دوران قدیم نیز در کشور ما در ابنیه مختلف همچون مساجد از این معماری استفاده میشده و طرحهای زیبایی اجرایی شده است. قطعا پس از این نیز در اجرای بوستانها از این طراحی استفاده خواهد شد.
مختاری درخصوص کاشت لالهها در بوستان علی محمد مختاری نیز گفت: هر سال در این بوستان در طرحی به نام باغ لالهها کاشت رنگهای مختلف این لالهها انجام میشود که در سال گذشته هفده رنگ و امسال ۳۷ رنگ از لالهها در این بوستان کاشته شده و در مجموع ۲۵۰ هزار شاخه لاله کاشته شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این در ۵۰ میدان شهر تهران نیز لالهها کاشته شده است و مردم هم از این طرح استقبال کردهاند. به شکلی که از همه نقاط استان تهران و حتی از شهرستانها بویژه در ایام نوروز از این بوستان و لالههای کاشته شده بازدید کردهاند.
مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اینکه حدود دو ماه این لالهها در این بوستان ماندگاری دارند، افزود: اگر هوا گرم شود این لالهها خزان میکنند و مجددا از پیاز آنها برای سالهای بعد استفاده خواهد شد.
مختاری در تشریح توسعه فضای سبز و افزایش و گسترش فضای سبز در شهر تهران تصریح کرد: برابر دستور شهردار تهران در مناطق کم برخوردار در حوزه فضای سبز همچون مناطق ۷، ۱۰، ۱۱، ۱۷ و ۱۹ با هدف افزایش سرانه فضای سبز با توجه به وجود بافت فشرده مسکونی از حساب مخصوص اخذ عوارض حفظ و گسترش فضای سبز و قطع درختان در جهت تملک و احداث بوستانها اقدام خواهد شد.
وی ادامه داد: ۶۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته برای تملک لکههای مشجع هزینه شد که برای احداث بوستانها مورد استفاده قرار میگیرد و این بوستانها به زودی پس از طراحی مورد بهرهبرداری قرار خواهند گرفت و به این ترتیب توزیع عادلانه فضای سبز در شهر تهران محقق خواهد شد.
انتهای پیام