عمومیکسب و کار ویژه

نرم افزارهای گوگل پلی ویروسی است؟

تنظیمات کشور در گوگل پلی

خرید آنتی ویروس اورجینال: اگر به کشور جدیدی منتقل شده‌اید یا می‌خواهید به پلی استور یک منطقه‌ی دیگر دسترسی داشته باشید به این روش,می‌توانید تنظیمات کشور خود را در گوگل پلی تغییر دهید.

۱- اپلیکیشن پلی استور را روی دستگاه اندروید باز کنید.

۲- به منو سمت چپ رفته و Account را بیابید.

۳- اگر امکان تغییر کشور برای شما وجود داشته باشد در این منو گزینه‌ی Country and profiles را می‌بینید.

۴- Country را لمس کرده و کشور جدید را انتخاب کنید.

۵- هشدارها را بخوانید و تغییرات را بپذیرید. وقتی که کشور را تغییر دادید می‌توانید به راحتی از پلی استور برای,آن کشور استفاده کنید.

حفاظت از ایمیل ها:  این قابلیت برای همه قابل دسترسی نیست و تنها برای کسانی قابل دسترسی است که در کشوری به غیر از,کشور خود هستند (با آی‌پی آن‌ها متفاوت است). در نتیجه نمی‌توانید هر کشوری را که دوست دارید انتخاب کنید.

درضمن نمی‌توانید تا ۳۶۵ روز کشور خود را دوباره تغییر دهید. در نتیجه ما تنها در صورتی این روش را پیشنهاد می‌کنیم,که واقعاً به کشوری دیگر رفته‌اید و قصد دارید تا حداقل یک سال آنجا بمانید.

در حالی که می‌توانید با استفاده از وی‌پی‌ان این محدودیت‌ها را دور بزنید ارزشش را ندارد که با استفاده از این روش,به اپلیکیشن‌های مختلف دسترسی داشته باشید چرا که از پلی استور منطقه‌ی خود بیرون می‌شوید,و با مشکلاتی رو‌به‌رو خواهید شد.

 تنظیم زمان و تاریخ در گوگل پلی

همواره تنظیمات مربوط به زمان و تاریخ را در گوگل پلی استور به شیوه دقیقی انجام داده و مورد بررسی قرار دهید.اگر تنظیمات زمان و تاریخ گوگل استور نادرست ارائه شده باشند، به احتمال زیاد با مشکلات خاصی,رو به رو می‌شوید.

دلیل این امر با تلاش‌های گوگل مبنی بر همگام‌سازی اطلاعات گوگل استور با سرور‌هایش ارتباط دارد. زمانبندی,نادرست منجر به بروز اختلال در این پروسه می‌شود و در عملکرد گوگل پلی استور دستگاهتان,مشکل ایجاد می‌کند.

برای رفع این مشکل به منوی تنظیمات (Settings) دستگاه اندرویدی خود بروید و سپس گزینه Date and Time را,انتخاب کنید. حال گزینه Automatic Time Zone دستگاه را فعال کنید.

گوگل پلی (به انگلیسی: Google Play) اصلی‌ترین و بهترین مرجع دریافت و بروزرسانی اپلیکیشن‌های اندروید می‌باشد.

گوگل پلی در ماه مارس ۲۰۱۲ معرفی شد، زمانی که گوگل، خدمات دو برند سابق اندروید مارکت و گوگل موزیک را,ادغام کرد و برند جدید گوگل پلی را معرفی کرد.

نرم‌افزارهای کاربردی رایگان در همه کشورها قابل دسترس است، اما نرم‌افزارهای کاربردی پولی در ۱۲۹ کشو,قابل دسترسی می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران , فیسیت , موبایل کمک

 دانلود اپلیکیشن های مخرب از گوگل پلی

آزمایشگاه امنیتی کسپرسکی (شرکت تولید کننده آنتی ویروس کسپرسکی) پس از بررسی های فراوان گزارش داده است که برخی از اپلیکیشن های مخرب و مضر توانسته اند به فروشگاه Google Play راه پیدا کرده و به دفعات زیاد توسط کاربران دانلود شوند. این در حالی است که گوگل پلی دارای سیستم حفاظتی (Google Play Protect) می باشد و این سیستم ایمنی به اپلیکیشن های مذکور علامت «Verified by Play Protect» را داده است.

حال آنکه شاهد جاسوسی این اپلیکیشن ها می باشیم. اپلیکیشن هایی که در گوگل پلی قرار گرفته و مهر تایید Google Play Protect نیز بر آنها خورده است. چنین وضعیتی حاکی از عملکرد بسیار ضعیف سپر ایمنی گوگل پلی می باشد.

عملکرد ضعیف سپر ایمنی گوگل پلی

محققان کسپرسکی در بررسی های خود در آزمایشگاه توانسته اند چند مورد از اپلیکیشن های مخرب موجود در Google Play را شناسایی کنند. بازی های اندروید، وی پی ان، اپلیکیشن های پخش زنده و برنامه های دیگر که بعضا بیش از ۱۰۰ هزار دانلود داشته اند. و این یعنی همین تعداد کاربر به بدافزار آلوده شده اند که عامل اصلی گوگل پلی می باشد.

ظاهر کار تمام این اپلیکیشن ها قانونی است و به طور کاملا رسمی فروشگاه گوگل قرار گرفته و منتشر شده اند. کاربران هم با اختیار خود آنها را دانلود کرده و نصب می نمایند. در حالی که در پشت صحنه آنها جاسوسی، سرقت اطلاعات، ایجاد فشار بر سخت افزار گوشی و … می باشد. جاسوسی اپلیکیشنهای گوگل پلی و دیگر مضرات آن نیز تنها بر عهده کاربر می باشد!

واضح ترین مورد اپلیکیشنی خارجی با موضوع پخش آنلاین مسابقات فوتبال است. این اپلیکیشن اگرچه به ظاهر پخش فوتبال انجام می دهد اما در پس زمینه گوشی به جاسوسی از اطلاعات کاربر مشغول شده و اطلاعات وی را سرقت می نماید.

سازندگان این اپلیکیشن موضوع مناسب و جذابی را برای کار خود انتخاب کرده اند تا از این طریق بتوانند تعداد کاربران بیشتری را به خود جلب کنند. به همین دلیل شاهد این هستیم که این برنامه جاسوس بیش از ۱۰۰ هزار دانلود داشته است.

دیگر اپلیکیشن خارجی مخرب Vilny نام دارد که میزان پردازش CPU گوشی اندرویدی را در اختیار توسعه دهنده قرار می دهد. این کار اپلیکیشن باعث می شود فشار زیادی به CPU وارد شده و این فشار بی رویه حرارت پردازنده را افزاش دهد و در نهایت باعث  می شود. این اپلیکیشن نیز ۵۰ هزار بار توسط کاربران دانلود شده است.

گوگل پلی ۱۰۰ درصد امن نیست!

گوگل پلی برای همه این اپلیکیشن ها را توسط گوگل پلی Protect تایید کرده است در حالی که چنین مشکلاتی در آنها وجود دارد. در تایید ادعای ضعیف بودن سیستم Play Protect همین بس که پس از انتشار این گزارش توسط کسپرسکی همه برنامه های مذکور از گوگل پلی حذف شدند! بنابراین مشخش است این اپلیکیشن ها دارای مشکل بوده اند اما گوگل پلی توانایی تشخیص آن را نداشته است.

این در حالی است که گوگل ادعا دارد که روزانه هزاران اپلیکیشن توسط سپر ایمنی گوگل پلی (Google Play Protect) اسکن شده و بدافزارها و اپلیکیشن های ناامن از فروشگاه حذف می شوند. اما در این مورد ما شاهد این هستیم که سپر ایمنی گوگل پلی به یک بدافزار و اپلیکیشن جاسوس تاییده داده است!

بنابراین می توان اینطور نتیجه گرفت که گوگل پلی اگرچه برخی برنامه های مخرب را شناسایی می کند اما توان شناسایی همه آنها را نداشته و به طور ۱۰۰ درصد امن نیست! پس قطعا برخی برنامه های مضر و بدافزارهای اندرویدی در گوگل پلی وجود دارد و کاربران باید هنگام دانلود از گوگل پلی توجه کافی را داشته باشند.

منبع: nodeset

دکمه بازگشت به بالا