نهالکاری دوچرخه‌سوار دوستدار محیط زیست در ایسنای یزد

تی تی آنلاین/یزد دوچرخه‌سوار آستارایی که طی ۲۲ سال گذشته بارها شهرهای مختلف کشورمان و افزون بر ۷۰ کشور جهان را با عناوین مختلفی مانند سفیر صلح و دوستی بین ملتها، سفیر اهدای خون، همیار طبیعت، سفیر سلامت و غیره رکاب زده است، در سفر به یزد با حضور در دفتر نمایندگی تی تی آنلاین در این استان، چند اصله نهال زیتون غرس کرد.

نهالکاری دوچرخه‌سوار دوستدار محیط زیست در ایسنای یزد

«کرامت عزیززاده» این سفر به دور ایران را با هدف ترویج فرهنگ درختکاری در راستای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز کرده و پس از سفر به استانهایی مانند گیلان، مازندران، گلستان و خراسان، سمنان، قم، تهران و قزوین و نیز اصفهان و فارس، اکنون وارد استان یزد شده است.

وی هدف از این سفر را ترویج فرهنگ کاشت درخت و علاوه بر ان ترویج فرهنگ اهدای خون در جامعه ذکر کرد و گفت: ایرانی‌ها، مردمانی مهمان‌نواز و مهربان هستند ولی بعضاً اهتمام لازم را به حفظ محیط زیست و پاک نگه داشتن آن وجود ندارد لذا در این سفرها تلاش خواهم کرد علاوه بر ترویج فرهنگ انسان دوستانه اهدای خون، کاشت نهال به هر بهانه و در هر فرصتی را بین مردم کشورم ترویج دهم.

عزیززاده که با حضور در مرکز انتقال خون یزد، پیام بیماران نیازمند به خون را به عنوان گوش اهداکنندگان یزدی رسانده و در آنجا نیز نهالی کاشته است، اظهار کرد: در این سفر به هر بهانه‌ای و از هر فرصتی برای کاشت نهال در مدارس، دانشگاهها، حتی مهدکودکها و دیگر بخشها بهره خواهم گرفت و امیدواریم این فرهنگ زیبا در ایران نیز مورد توجه هموطنان قرار گیرد.

وی در حالی که آلبوم عکسهایش از سفرها و دیدارهایش با مقامات رسمی کشورها و هنرمندان بین‌المللی را نشان می‌دهد، گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا مانند کشورهای اروپایی اهمیت زیادی به محیط زیست می‌دهند و استقبال خوبی نیز از این حرکت می‌کنند که البته امیدوارم در ایران نیز چنین شود، هرچند همواره مجموعه هلال احمر پا به کار این اقدامات انسان دوستانه بوده و هستند.

این دوستدار طبیعت از خاطرات و بعضاً سختی‌ها در سفرهایش سخن گفت و افزود: خانه خود را برای پیگیری اهدافم در این سفرها نیز فروختم و اگر حمایتها و همراهی‌های خانواده‌ام نبود نمی‌توانستم در این مسیر موفق شوم ولی سعی دارم تا جان در بدن دارم برای آبادانی این کشور تلاش کنم.

عزیززاده با ارائه پیشنهادهایی، تاکید کرد: مسئولان می‌توانند با برنامه‌ریزی مناسبت از حرکتهای خودجوش مردم در هر فرصتی جهت درختکاری و حفظ محیط زیست کشورمان بهره گیرند.

«احمد افروزیان» معاون فرهنگی جهاددانشگاهی یزد نیز بر استمرار این حرکت‌ها با حمایت مسئولان تاکید کرد و گفت: قطعاً سفیران صلح و دوستی تاثیر زیادی بر نگاه مردم دیگر کشورها نسبت به ایران خواهند گذاشت و این قبیل حرکتها علاوه بر افزایش یافتن، باید در بین مردم داخل کشورمان فراگیری و تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد در حوزه محیط زیست، اظهار کرد: باید ضعف موجود در زمینه آموزشهای عمومی پیرامون حفظ محیط زیست تقویت شود و این مهم با اهتمام و تعامل تمام بخشها با حمایت کافی دولتمردان تحقق یابد.

«احمد لجه» معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان یزد که به همراهی تعدادی از همکارانش این دوچرخه‌سوار را همراهی می‌کردند نیز با بیان این که توجه به حفظ محیط زیست از جمله موضوعات مورد اهتمام تمام آحاد مردم است، گفت: قطعاً این شهروند ایرانی با حرکت خود تاثیرگذاری زیادی در جامعه خواهد داشت و لازم است که همگان در مسیر تحقق این هدف همراهی داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که مردم ایران با همت در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت میتوانند رکورد کاشت درخت در جهان را از آن خود کنند و مردم یزد که گذشتگانشان کیلومترها آب را از زیر زمین برای آبادانی دیار خود انتقال می‌دادند، دارای چنان ارداه‌ای هستند که می‌توانند در این حوزه نیز به رغم محدودیتها در کشور پیشتازی کنند.

نهالکاری دوچرخه‌سوار دوستدار محیط زیست در ایسنای یزد

نهالکاری دوچرخه‌سوار دوستدار محیط زیست در ایسنای یزد

نهالکاری دوچرخه‌سوار دوستدار محیط زیست در ایسنای یزد

نهالکاری دوچرخه‌سوار دوستدار محیط زیست در ایسنای یزد

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا