حرکت رو به رشد شورای قیمتگذاری در انگیزهبخشی به کشاورزان
تی تی آنلاین / مرکزی رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورای اسلامی گفت: سیاست قیمتگذاری با کمک دولت و نهادهای کمیسیونها حرکت فزایندهای داشته است و میتواند اهمیت بخش کشاورزی را تسهیل کند و آن را ارتقا دهد. تهیه کننده
محمدجواد عسکری روز چهارشنبه ۲۰ آبان ماه در نخستین جشنواره ملی تولید و صادرات روغن نخل ساوه که در مصلی تاریخی این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: کشاورزی یکی از مشکلات جدی این حوزه است. توسعه پایدار و نظام کشاورزی برقرار می شود. اگر امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مسائل در حوزه کشاورزی برای جوامع بشری تلقی نشود، آسیب خواهیم دید.
وی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی در صورت حمایت می تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند، افزود: بخش کشاورزی با حداقل سرمایه گذاری سه برابر صنعت بهره وری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی بیش از چهار میلیون کشاورز دارد، گفت: کشاورزی بزرگترین بخش خصوصی اقتصاد کشور است که 25 درصد اقتصاد کشور، 45 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهد و منبع استخدام. آنها از همه منابع و منابع برای توسعه کشاورزی استفاده می کنند.
این نماینده مردم در خانه ملت گفت: مجلس قوانین خوبی را برای تولید، آموزش و تبدیل صنایع تصویب کرد و تلاش شد تا مسیر تولید، توسعه و ارز تسهیل شود. در زمینه حقوقی، سیاست ایمنی مواد غذایی به قانون تبدیل شده است.
وی افزود: طرح قیمت گذاری با حمایت روزافزون دولت و نهادهای متولی می تواند اهمیت بخش کشاورزی را تسهیل کرده و تولیدکنندگان را تحریک کند. خرید تضمینی، صادرات محصولات کشاورزی با فعالیت سیاست ارزش بالا روند خوبی به خود گرفته است. سیاست قیمت گذاری که شکل گرفته است، باعث ایجاد قیمت و انگیزه برای تولیدکنندگان می شود تا در حوزه صادرات، صادرکنندگان بتوانند با بازار خود محصولات را صادر کنند.
عسگری با بیان اینکه امروز 500 میلیون نفر در حاشیه کشور در محصولات کشاورزی ایران مشارکت می کنند، افزود: پنیکو محصولی ارزشمند در سبد خانواده است و در اسرع وقت جلساتی با وزرا و باغداران استانی و کشوری برگزار می شود. عذاب شیطانی می تواند باعث شود که موانع و عیوب و عیوب در تولید این محصول جایگاه و رفع واقعی داشته باشد تا آموزش و توسعه صنایع و باغات و تبدیل در قالب یک نقشه راه شکل بگیرد.
وی ضمن تایید اینکه ارزش افزوده محصول بالاست، گفت: در کمیسیون کشاورزی با توجه به توسعه بخش کشاورزی، ساختار پنجره واحد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تا نزدیک شدن به سرمایه گذار شکل گرفت. در قالب یک پیشنهاد و درخواست به صورت میدانی، تخصیص زمین برای فعالیت در بخش کشاورزی بدون نگرانی قابل انجام است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر سود پولی محصولات کشاورزی و به ویژه باغبانی، گفت: اگر در سلامت جوامع بشری برای تولید غذای سالم و چیزهای سالم هزینه شود هزینه درمان تمام می شود. قطعا 10 برابر کاهش یافته است.
وی بیان کرد: در زمینه سایر منابع برای استفاده بهینه از منابع آبی که یکی از برنامه های جدی کمیسیون روستایی است، باید با توجه به خشکسالی ماموریت طراحی شود تا سطح زیر کشت با توجه به شرایط موجود توسعه یابد. فرصت ها. منابع آبی
عسگری برای تاکید بر تولید دانش بنیان و ایجاد کار با استفاده از همه امکانات، گفت: رشد دانش در حوزه کشاورزی تنها چهار درصد است که باید این میزان افزایش یابد زیرا 35 درصد نیروی کار کشور است. در مقايسه با بخش كشاورزي و توانايي استفاده از مباني دانشگاهي و دولتي براي ايجاد فضاي دانش بنيان در حوزه كشاورزي استفاده مي شود.
پیام پایانی