چگونه بهترین خدمات میزبانی وب(هاستینگ) را برای کسب و کار خود انتخاب کنیم؟
اگر صاحب کسبوکار هستید، انتخاب بهترین پلن میزبانی برای کسبوکارتان بسیار مهم و یک جنبه حیاتی برای شما دارد. شرکتی که میزبان وبسایت شما است باید تا حد امکان از اعتبار و کیفیت مناسب برخوردار باشد تا کسب و کار شما شما آسیب نبیند. انتخاب بهترین خدمات میزبانی وب ممکن است به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد و در پست امروز با همه آنها آشنا خواهیم شد.
فهرست مطالب
نکاتی برای انتخاب بهترین خدمات میزبانی وب برای کسب و کار
- در نظر گرفتن نیازهای وب سایت یا کسب و کار خود
- اموختن انواع خدمات هاستینگ
- خدمات پشتیبانی مشتری
4.بک اپ گیری منظم و گارانتی آپتایم
- ویژگی های امنیتی
- بررسی نظرات میزبان
- هزینه
جمع بندی
- میزبانی هاست و سرور مجازی
هنگام تصمیم گیری در مورد یک برنامه میزبانی وب برای کسب و کار خود، عوامل زیادی وجود دارد که باید آنها را در نظر بگیرید.
-
در نظر گرفتن نیازهای وب سایت یا کسب و کار خود
قبل از انتخاب پلن میزبانی وب، در مورد مشخصات نوع وب سایتی که می خواهید ایجاد کنید فکر کنید. این به شما امکان می دهد تا پلن های میزبانی را با توجه به مناسب بودن آنها برای نیازهای خود مقایسه کنید. به عنوان مثال، قبل از ثبت نام، باید از خود سوال کنید که به چه مقدار فضای ذخیره سازی، پهنای باند، و تعداد سایت ها و ایمیل ها نیاز دارید، و چه مقدار توسط سرویس میزبانی وب ارائه شده است. به این ترتیب انتخاب از بین پلن های ارائه شده توسط هاست های مختلف برای شما آسان تر خواهد بود.
-
اموختن انواع خدمات هاستینگ
مهم است که یک برنامه میزبانی وب را انتخاب کنید که زیرساخت مناسبی داشته باشد و به کسب و کار شما اجازه دهد بدون هیچ گونه اشکالی رشد کند. بهترین راه برای یافتن یک ارائه دهنده میزبانی وب خوب برای کسب و کار خود، انجام تحقیقات گسترده در مورد انواع مختلف میزبانی وب در بازار و مقایسه ویژگی های آنها است. در زیر به پرکاربردترین انواع میزبانی وب در بازار اشاره شده است:
- هاست اشتراکی
- میزبانی سرور خصوصی مجازی VPS
- میزبانی سرور اختصاصی
- هاست ابری
- هاست مدیریت شده
- هاست وردپرس
-
خدمات پشتیبانی مشتری
در هر زمان ممکن است مشکلاتی برای وب سایت شما ایجاد شود و شما نیاز دارید که با شرکت خدمات دهنده ارتباط برقرار کنید. دسترسی به خدمات 24 ساعته و 7 روزه مشتری زمانی که مشکلی دارید با میزبانی وب خود بهترین کار یک ارائه دهنده ی خدمات وب است. اطمینان حاصل کنید که شرکت میزبانی شما پشتیبانی ساده از قبیل تلفن، ایمیل و چت انلاین را ارائه میکند. برای تعیین اینکه آیا آنها انتظارات شما را برآورده می کنند، شخصاً ببینید که چگونه به سؤالات پاسخ می دهند.
-
بک اپ گیری منظم و گارانتی آپتایم
تا زمانی که مجرمان سایبری و حملات اینترنتی حضور دارند، وبسایت شما دائماً در معرض خطر حمله خواهد بود. شما باید برای بدترین شرایط، ازقبیل دستکاری هکرها یا بدتر از آن حتی پاک شدن اطلاعات وب سایت شما، آماده باشید. یک شرکت میزبانی که از وب سایت شما نسخه پشتیبان تهیه می کند چیزی است که برای این کار به آن نیاز دارید. با انجام این کار، در صورتی که مشکلی در وب سایت شما پیش بیاید، همیشه یک نسخه پشتیبان خواهید داشت.
-
ویژگی های امنیتی
تا زمانی که یک حمله سایبری برای وب سایت شما رخ ندهد، واقعاً دامنه یک حمله سایبری را درک نخواهید کرد. در واقع، شما هزینه و زمان زیادی را از دست خواهید داد تا دوباره همه چیز را درست کنید. هیچ بحثی در مورد لزوم بهبود امنیت وب سایت شما وجود ندارد. به دنبال میزبانی باشید که ویژگی های امنیتی قوی مانند گواهینامه های SSL را ارائه می دهد. توصیه می کنیم یک میزبانی وب ای را انتخاب کنید که در برابر حملات DDoS که ایمیل و وب سایت ها را مختل می کند، ایمن باشد.
- حملات DDoS چیست و چطور باید از آن جلوگیری کرد؟
-
بررسی نظرات میزبان یا به اصطلاح Review
احتمالاً هنگام جستجوی میزبانی وب ای که بتواند بیشتر مواردی که نیاز داری را ارائه دهد، با میزبان های وب زیادی مواجه خواهید شد. بررسی نظرات و اظهارنامه های مشتریان تنها روش برای جلوگیری از ادعاهای جعلی است. پیدا کردن آنچه مشتریان در مورد یک میزبان وب خاص می گویند به سادگی با انجام یک جستجوی سریع در گوگل قابل مشاهده است. اطمینان حاصل کنید که ارزیابی هایی که می خوانید از مشتریان واقعی است و نه از خود میزبانی وب.
-
هزینه
هزینه یک سرویس همیشه یک نکته کلیدی است. با این حال، به دنبال انتخاب پایین ترین گزینه نباشید چرا که به قول معروف هیچ ارزونی ای بی حکمت نیست شما فقط باید باتوجه به نیاز خود و مقایسه ی قیمتها بهترین نتیجه را بگیرید سپس اقدام به خرید کنید
جمع بندی
کسبوکارهای کوچکی که کارشان را در فضای آنلاین شروع میکنند، باید در ابتدا به نکات متعددی دقت کنند تا در روند کارشان مشکلی بهوجود نیاید. هر کسبوکار دیجیتال قطعاً به وبسایت برای ارائه خدمات، محصولات و… نیاز دارد و ازطریق آن میتواند با مخاطبان خود در ارتباط باشد. وبسایتها برای عملکرد بهتر به سرویس میزبانی یا هاست نیاز دارند که امروزه، شرکتها و ارائهدهندههای متعددی آن را دردسترس قرار میدهند. در این مطلب، سعی کردیم تا با توضیح خدمات و ویژگیهای ارائهشده در سرویسهای میزبانی، انواع خدمات های ان هار را بررسی کنیم و ببینیم کسبوکارها برای خرید سرویس میزبانی باید به چه نکاتی توجه کنند. امیدواریم این پست به شما در انتخاب طرح میزبانی وب ایده آل برای کسب و کارتان کمک کرده باشد. این نکات را در هنگام انتخاب طرح در نظر داشته باشید.