آیا خوردن حلوا شکری باعث سقط جنین میشود؟
یکی از اولین نکاتی که برای هر خانم باردار توضیح داده می شود این است که باید در دوران بارداری به آنچه می خورد توجه ویژه ای داشته باشد، حتی بسیاری از غذاهای طبیعی نیز می تواند سلامت جنین را با مشکل مواجه کند. یکی از غذاهایی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید شکر حلوا است. حلوا شکری یکی از پرطرفدارترین وعده های صبحانه در ایران به خصوص در فصل زمستان است. اما آیا از بایدها و نبایدهای خوردن حلوای شکری در دوران بارداری می دانید؟ پس در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
حلوا ارده از چه موادی درست می شود؟
در دستور حلوای شکری آمده است که اساس اصلی این غذا کنجد و شکر است که شامل مواد افزودنی و نگهدارنده و سایر مغزها می باشد. در نتیجه حتما در مقاله خوردن کنجد در دوران بارداری با مزایا و معایب این ماده بیشتر آشنا شوید. در واقع حلوای شکری مخلوطی شبیه آرد کنجد منهای شکر است که برخی افراد آن را با آب انگور استفاده می کنند. از این نظر، استفاده از ارد شیره میتواند بهترین جایگزین برای خوردن شکر حلوا در دوران بارداری باشد، زیرا حلوای شکری حاوی شکر اضافه و سفید است که میتواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند دیابت در دوران بارداری یا اضافه وزن شود و افزایش وزن را تسریع کند. مادر در دوران بارداری اما در این مقاله خواص حلوای قندی در بارداری و استفاده از آن در این دوران را توضیح می دهیم.
در دوران بارداری از محصولات حلوای غنی از قند استفاده نکنید
کنجد حدود 75 درصد شکر حلوا را تشکیل می دهد. کنجد حاوی مقدار زیادی کلسیم است که می تواند بسیار موثر باشد. کلسیم در بارداری علاوه بر اینکه در تشکیل استخوان های مادر نقش دارد و از تحلیل رفتن منابع کلسیم مادر جلوگیری می کند، به افزایش ضریب هوشی کودک نیز کمک می کند. بنابراین به نظر می رسد خوردن حلوا با شکر در سه ماه اول بارداری که زمان اصلی درگیر شدن مغز و سیستم عصبی است می تواند به اعتدال کمک کند. مصرف کلسیم با رشد جنین افزایش می یابد، بنابراین حتی خوردن حلوا در ماه هشتم بارداری نیز می تواند کمک کننده باشد.
کنجد همچنین حاوی مواد معدنی ضروری مانند منگنز، مس، آهن، روی، فسفر و منیزیم است که هر کدام در رشد و نمو جنین نقش دارند. بنابراین مادران مبتلا به کم خونی می توانند از مصرف این ماده به شکل حلوای شیرین در دوران بارداری به میزان متعادل بهره مند شوند. اگر به مغزهایی مانند پسته یا بادام حساسیت دارید بهتر است از حلوای قندی ساده استفاده کنید. از دیگر فواید حلوای شیرین در دوران بارداری می توان به خواص آنتی اکسیدانی کنجد اشاره کرد که به تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و جنین کمک می کند.
خوردن حلوا ارده در دوران بارداری خطرناک است
شکر حلوا به دلیل داشتن دانه کنجد و شکر حاوی کالری زیادی است. حفظ وزن طبیعی و ایمن برای زنان بسیار مهم است. در غیر این صورت در دوران بارداری با عوارضی مانند فشار خون بالا مواجه خواهد شد. دیابت بارداری یا حتی زایمان زودرس علاوه بر این، کنجد خاصیت ملین دارد و می تواند باعث اسهال در دوران بارداری شود، در این صورت اگر شکر حلوا در دوران بارداری نادرست مصرف شود، می تواند منجر به کاهش آب بدن و آسیب به جنین شود، در هر صورت مانند سایر غذاها، خوردن حلوا برای زنان باردار در حد اعتدال مشکلی به نظر نمی رسد.
آیا حلوا شکری باعث سقط جنین می شود؟
همانطور که در بالا ذکر شد، حلوای شکری هر روز به مقدار زیاد تولید می شود. تحقیقات زیادی در مورد فواید و مضرات خوردن خرما در دوران بارداری انجام شده است. برخی از این مطالعات نشان دادهاند که دانههای زیره ماهیچههای رحم را تحریک میکنند، که در نهایت میتواند تخمک بارور شده را دفع کند و منجر به بارداری شود. بنابراین در این مدت بهتر است تا حد امکان از خوردن حلوای قندی پرهیز شود و یا در مصرف آن به حد اعتدال باشد تا خطر این احتمالات به حداقل برسد. شما همیشه می توانید کلسیم یا آنتی اکسیدان های بهتر و مواد معدنی ضروری برای رشد و نمو جنین را پیدا کنید.
فواید حلوای شکری در دوران بارداری را بشناسید
کلسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی برای زنان باردار است و زنان باردار بیش از سایر افراد به کلسیم نیاز دارند. یکی از خواص حلوای قندی برای زنان باردار، کلسیم است. خوردن شکر حلوا برای بدن زنان باردار بسیار مفید است و کلسیم بدن آنها را تامین می کند و حافظه و سطح فکری جنین را تقویت می کند. در نتیجه برای رشد مغزی و فکری جنین بسیار مفید است. پس اگر می خواهید بچه باهوشی داشته باشید، این حلوای خوشمزه را در دوران بارداری امتحان کنید.
شکر حلوا به دلیل آرد و کنجد موجود در آن نقش عمده ای در تامین آهن، منگنز، منیزیم، مس، روی و فسفر بدن زنان باردار دارد و در رشد جنین نقش موثری دارد.
مصرف حلوای شیرین مانند کنجد فواید بی شماری برای زنان باردار دارد، اما زنان باردار باید مراقب باشند که زیاد مصرف نکنند و تعادل را در مصرف خود حفظ کنند. زیرا مصرف بیش از حد می تواند برای شما مشکل ایجاد کند.
فواید حلوای شکری برای زنان باردار در دوران بارداری:
بر کسی پوشیده نیست که بارداری سخت ترین زمان برای همه زنان است. با خوردن غذاهای ساده و ارزان می توانید از بسیاری از بیماری ها محافظت کنید. حلوا شکری یکی از آنهاست.
خواص حلوای شکری برای کم خونی:
بسیاری از زنان بارداری که در دوران بارداری دچار کم خونی و فقر آهن هستند، می توانند برای جبران کم خونی از حلوای قندی استفاده کرده و آهن مورد نیاز خود را تامین کنند. زیرا حلوای شکری از کمبود آهن جلوگیری می کند و برای مبتلایان به کم خونی بسیار مفید است.
تقویت سیستم ایمنی:
یکی از مهمترین خواص حلوای شکری برای زنان باردار تقویت سیستم ایمنی بدن است. همانطور که می دانید سوکارهالا حاوی کنجد است و کنجد خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به همین دلیل نقش عمده ای در تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و نوزاد دارد. بنابراین زنان باردار می توانند از حلوای شیرین در رژیم غذایی خود برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود و نوزادشان استفاده کنند.
استحکام دندان ها و استخوان ها:
از دیگر خواص شکر حلوا برای زنان باردار می توان به استحکام دندان ها و استخوان ها اشاره کرد. خوردن حلوای شیرین در دوران بارداری می تواند به سلامت دندان ها کمک کند و حتی نقش مهمی در تقویت و استحکام استخوان ها داشته باشد.
اگر میخواهید در دوران بارداری به دندانهایتان آسیب نرسد و استخوانهای قوی داشته باشید، مصرف شکر به اندازه حلوا در دوران بارداری توصیه میشود. خوردن شکر حلوا در دوران بارداری ممکن است در تقویت استخوان های جنین مفید باشد. با این حال، مصرف بیش از حد می تواند منجر به دیابت بارداری و چاقی شود.
سلامت قلب:
خوردن حلوای شیرین در دوران بارداری برای سلامت قلب مادر و جنین نیز موثر است. علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به تقویت سیستم عصبی مرکزی نیز کمک می کند.
بهترین مواد را جذب کنید:
همانطور که می دانید جذب مواد مغذی در بدن در دوران بارداری بسیار مهم است. خوردن برخی مواد غذایی مانند دانه کنجد می تواند به جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند. بنابراین یکی از فواید دیگری که در مصرف حلوای شیرین در دوران بارداری می توان به آن اشاره کرد، جذب بهتر مواد مغذی در بدن است. کنجد خواص بی نظیری دارد و یکی از خواص آن جذب خوب مواد مغذی در بدن است.
حلوای شکری و ویتامین های مختلف:
خوب است بدانید که حلوا حاوی ویتامین E و ویتامین B و همچنین مواد معدنی و اسیدهای چرب است. دانه های کنجد موجود در حلوای غنی از قند سرشار از پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری و چربی های سالم است. همه اینها برای بدن همه به خصوص زنان باردار مناسب و ضروری است.
کمک به سلامت پوست:
یکی دیگر از فواید خوردن پودینگ قندی در دوران بارداری کمک به سلامت پوست زن باردار است. همانطور که گفتیم حلوای شیرین حاوی ویتامین های A و B و انواع مواد معدنی است که برای شادابی و زیبایی پوست موثر است. این ویتامین ها از پوست شما در برابر آسیب در دوران بارداری محافظت می کنند و به همین دلیل است که خوردن پودینگ قند می تواند به سلامت پوست شما در دوران بارداری کمک کند. بنابراین سعی کنید پودینگ قندی را در رژیم غذایی خود بگنجانید و آن را در حد اعتدال مصرف کنید زیرا برای زنان باردار بسیار مفید است.