تصادفات؛ اولین عامل مرگ و میر در کشور/لزوم توجه به زمان طلایی در نجات بیمار

اُ میکرون در ایران مشاهده نشده است

وزیر بهداشت گفت: سرعت رسیدن اورژانس به تخت بیمار بسیار حیاتی است. سرعت ورود بیمار خیلی سریع می رسد. مردم باید همیشه احساس کنند و به نیازهای خود وفادار باشند.

به گزارش تی تی آنلاین دکتر. بهرام عین اللهی در نشست پیش بیمارستانی نوروزی در هیاهوی ستاد وزارت بهداشت، با تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت ولیعصر (عج) گفت: شب قبل. نوروز، مسیرها و تدارکات نوروزی تا جایی که بتوانیم در خدمت مردم هستیم. نیروهای ناگهانی با توجه به نوع خدمت شبانه روزی کار می کنند که نوعی جهادی است.

وی گفت: ایران یکی از کشورهای حادثه خیز آسیا و جهان است چرا که دارای چهار اقلیم و فصل مختلف است. ایران هم جاده های زیادی دارد و یکی از ۱۹ کشور دنیاست که جاده های عریض دارد. ایران بیش از 293000 مایل جاده دارد که بسیاری از آنها عادی نیستند.

تصادفات عامل اصلی مرگ و میر در یک کشور است

وی گفت: علاوه بر تاج که دو سال است دنیا را درگیر کرده است، تصادفات عامل اصلی مرگ و میر در کشور است.

زمان طلایی را در مرخصی بیمار مشخص کنید

عین اللهی بیان کرده است: عصر طلایی علم بزرگ پزشکی است. اگر معلمی پس از تصادف مجروح شود و به موقع درمان نشود، احتمال نجات او کمتر است و اگر به موقع از او مراقبت شود یا نزد پزشک آورده شود، احتمال نجات او بیشتر است. سهولت با آن پرسنل اورژانس در دوران طلایی به بالین بیمار می‌رسند و در سیستم‌های حیاتی بیمارستان برتری می‌یابند. اگر بخواهیم شاخص های سلامتی خود را در کشورمان افزایش دهیم، تمام تلاش خود را برای صرفه جویی در زمان انجام خواهیم داد. یعنی اولین قدم در حوزه اورژانس است.

وی با بیان اینکه استفاده از روش‌ها و ابزارهای مدرن در حوزه نیاز است، گفت: قدم بعدی استفاده از فوریت‌ها و فناوری‌های نوین است.

نیاز به آموزش اضطراری به روز

عین اللهی به علوم به صورت دوره ای اشاره کرد و گفت: ترتیب اضطراری گام مهمی در حوزه آموزش برای افراد و کارکنان کوچک است. نیازی به آموزش و به روز رسانی پرسنل در اورژانس نیست. بازنگری و بهبود برنامه های تحصیلی ضروری است. تدوین دوره های آموزشی قرار است در سطوح مختلف انجام شود. از سوی دیگر، برای انجام تکلیف بهتر است; یعنی ذهن و قلب و تصادفی و ..

لزوم آموزش عمومی در زمینه اورژانس

وی در خصوص آموزش مردم نیز گفت: بسیاری از حوادث به دلیل آشنایی افراد با خطرات و یا انجام اقدامات کمکی رخ می دهد. بنابراین ما باید آن را به خاطر مردم جدی بگیریم. این رشته ها می توانند از مقطع ابتدایی شروع شوند.

وی گفت: این بزرگترین حوزه مدیریت اورژانس است. زیرا همانطور که در بالا گفته شد یک کشور در معرض حادثه است و در صورت بروز هر حادثه ای مدیریت ریسک مهم خواهد بود.

وی با بیان استفاده از آخرین فناوری‌ها مانند پزشکی از راه دور و فناوری اطلاعات اورژانس در این حوزه، خاطرنشان کرد: سهولت در حوادث غیرمترقبه از دیگر نکاتی است که خدمات اورژانس می‌تواند بهبود بخشد و تعامل با مخابرات در این زمینه حائز اهمیت است.

وزیر بهداشت در خصوص سرعت رسیدن به صحنه تصادف گفت: سرعت رسیدن به اورژانس بر بالین بیمار بسیار حیاتی است. سرعت ورود بیمار خیلی سریع می رسد. مردم باید همیشه احساس کنند و به نیازهای خود وفادار باشند.

عین اللهی گفت: در کنار پیاده روی و ارتقا، ارتقای بالگردها و خودروهای دریایی را نیز در برنامه داریم. امروزه می توان از پهپادها برای کمک در جاده ها استفاده کرد. همچنین پهپادها در حوزه سپاه و وزارت دفاع پیشرفت خوبی داشته اند.

داوطلبان گفتند: این موضوعی است که من به آن نیاز دارم. به عنوان مثال، برخی از کارها در میان کارکنان مراقبت انجام شده است، اما کارکنان اورژانس انجام نشده است. در اوایل انقلاب، مساجد پردیس کمک‌های اولیه فعال بودند و فعالیت‌های آموزشی زیادی در آن منطقه داشتند.

وزیر بهداشت گفت: ایرانی ها انسان هستند. مثلاً در بحث تاج گذاری و واکسیناسیون همه آمدند و کمک کردند. اکنون آماری از تزریق روزانه بیش از 1.5 میلیون واکسن موجود در جمعیت داریم. مردم همچنین باید از خدمات پشتیبانی اضطراری استفاده کنند.

به گزارش وب دا، وی ضمن ارتقای خدمات اورژانس بیمارستان و اصلاح مراکز درمانی پس از ورود بیمار گفت: گاهی بیمارستان با بیمار بسیار خوب رفتار می کند و از معایب مراکز درمانی بیمارستان در زمان و با کمترین امکان استفاده می کند. بار سفر.” به دلیل اورژانس سنگین، بیمار ممکن است بعداً خدماتی را دریافت کند که باید حمایت شود.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا