عمومی

نظارت بر خالص فروشی قنادی‌ها و ترازوی اصناف خراسان شمالی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

محمد خوران در گفت‌وگو با خبرنگار آنلاین اظهار کرد: پیرو ابلاغیه سازمان ملی استاندارد ایران و مرکز ملی اندازه شناسی مبنی بر جلوگیری از کم فروشی در صنوف قنادی و شیرینی فروشی با عنوان طرح خالص فروشی، اولین جلسه با حضور رؤسای اتحادیه قنادان استان خراسان شمالی در اداره کل تشکیل شد.

وی با بیان اینکه اتحادیه‌های قنادی بجنورد و شهرستان‌های خراسان شمالی باید روش خالص فروشی را بر اساس آنالیز قیمت شیرینی با احتساب جعبه و بدون احتساب جعبه در نرخ نامه سال ۱۴۰۳ لحاظ نمایند تا امکان خرید برای مشتریانی که به هر دلیل تقاضای خرید شیرینی بدون جعبه را دارند فراهم شود.

خوران افزود: هدف از اجرای طرح خالص فروشی محاسبه قیمت جعبه به قیمت تمام شده جعبه و شیرینی به قیمت تمام شده شیرینی می‌باشد و قیمت جعبه بایستی یک بار از مشتری اخذ گردد.

مدیر کل استاندارد خراسان شمالی در پایان افزود: هم استانی‌ها در هنگام خرید شیرینی به درج علامت استاندارد بر روی جعبه دقت نمایند.

دکمه بازگشت به بالا