«وحدت حوزه و دانشگاه» از منظر مقام معظم رهبری چه مؤلفه‌ای دارد؟

«وحدت حوزه و دانشگاه» از منظر مقام معظم رهبری چه مؤلفه‌ای دارد؟

«وحدت حوزه و دانشگاه» از منظر مقام معظم رهبری چه مؤلفه‌ای دارد؟

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی عنوان کرد: «وحدت حوزه و دانشگاه» به فرمایش مقام معظم رهبری یعنی وحدت در هدف و توحید که عناصر مادی «جامعه و تمدن بزرگ اسلامی» برعهده دانشگاه‌هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست بصیرتی با موضوع «شاخصه‌های معرفتی یاری حضرت ولی‌عصر(عج)» در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در این نشست گفت: امیدواریم در استمرار «وحدت حوزه و دانشگاه» و اهداف متعالی آن موفق باشیم، چراکه «وحدت حوزه و دانشگاه» به فرمایش مقام معظم رهبری یعنی وحدت در هدف و توحید.

حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده با بیان اینکه عناصر مادی «جامعه و تمدن بزرگ اسلامی» توسط دانشگاه و عناصر معنوی و بینش درست به وسیله حوزه تأمین می‌شود، ادامه داد: اگر عناصر مادی و معنوی همدیگر را پوشش دهند، موجب سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت جامعه اسلامی خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه وظیفه ما یاری حضرت مهدی(عج) در عصر غیبت و ظهور است، افزود: برای این امر باید شاخصه‌ها و مؤلفه‌هایی را در نظر داشت و نخستین گام شناخت آن بزرگوار و در مراحل بعد عمل به آموزه‌های اسلامی و دینی است.

مدیر بنیاد مهدویت استان خراسان‌جنوبی هم با تلاوت آیات ۷۹ تا ۸۱ سوره مبارکه (ص) عنوان کرد: در این آیات مبارکه شیطان از خداوند متعال می‌خواهد که به او مهلت بدهد و باریتعالی هم به وی مهلت می‌دهد، بدین عبارت که «إلی یوم الوقت المعلوم» که در این عبارت شریفه قرآن کریم مراد آیا قیامت است؟ 

حجت‌الاسلام سیدحسین کاظمی افزود: با مراجعه به روایات معصومین (علیهم‌السلام) درمی‌یابیم که منظور و مراد از این عبارت قطعاً قیامت نیست، چراکه مستلزم تکرار است و این تکرار زیبنده حکیم نیست، بلکه مراد از «إلی یوم الوقت المعلوم» زمان ظهور قیام قائم آل محمد(عج) است و شیطان لعین هم چون می‌داند با ظهور حجت الهی و آخرین منجی بشریت تاریخ انقضایش تمام می‌شود، بنابراین تمام تلاش و جهد خود را می‌‌کند که این ظهور دیرتر اتفاق بیفتد تا بتواند بندگان بیشتری را از راه درست منحرف کند.

دو زینتی که شیطان برای رکب زدن به انسان دارد

وی تبیین کرد: هر کار و عملی که انسان به‌صورت فردی یا اجتماعی انجام دهد اگر در مسیر شیطانی باشد در حقیقت کمک به شیطان است که موجب تأخیر ظهور حضرت مهدی(عج) می‌‌شود و همین طور هر کاری که در جبهه الهی و اهل بیت علیهم‌السلام باشد کمک به تعجیل فرج است.

امام جمعه سربیشه با اشاره به قسم غلیظ شیطان در راستای گمراه و منحرف کردن بندگان الهی از صراط مستقیم الهی به معرفی ابزار اغوای شیطان چون زینت دادن مظاهر دنیوی مانند مال و فرزندان پرداخت و گفت: با این دو زینت شیطان به انسان رکب می‌زند، مانند کسانی که زمانی در رکاب ائمه اطهار علیهم‌السلام بودند و حتی افتخاراتی را هم در این راه داشتند، اما عاقبت به خیر نشدند.

مدیر بنیاد مهدویت استان خراسان‌جنوبی همچنین درباره شاخصه‌های معرفت کردن امام زمان(عج) گفت: مثل امام مثل کعبه است و مردم باید به دور امام بچرخند، نه امام، باید مردم فدایی امام علیه‌السلام (ع) باشند و خواسته‌هایشان را با خواسته‌های امام تطبیق دهند.

کاظمی، یکی از ضعف‌های شناختی و آسیب‌ها را در این زمینه بد و خشن معرفی کردن امام زمان(عج) دانست و افزود: در شبکه‌های ماهواره‌ای دشمن علیه تشیع و مهدویت شبهات فراوانی پمپاژ می‌شود و از امام عصر(عج) چهره‌ای غیرواقعی ارائه می‌دهد و این هجمه ناجوانمردانه دشمن یک بار و مسئولیت مهمی را بر دوش استادان گرامی می‌گذارد که با توجه با داشتن تریبون، مخاطب و متناسب با تخصص می‌توان درباره مهدویت کار کرد.

وی به چندین مؤلفه و شاخصه در راستای یارگیری برای امام عصر(عج) مانند قرآن، ائمه معصومین علیهم‌السلام، وجود گروهی پاکدل و وفادار امام و اقبال عمومی اشاره کرد و گفت: باید درباره آخرین مؤلفه یعنی اقبال عمومی به قدری کار کنیم که بشر تشنه آموزه‌های دینی و تشنه ظهور شود.

دکمه بازگشت به بالا