عمومیکسب و کار ویژه

سوالات پرتکرار مصاحبه با جواب pdf

سوالات پرتکرار مصاحبه با جواب که باید پیش از مصاحبه بدانید

چگونه به سوالات مصاحبه عقیدتی سیاسی متداول در گزینش پاسخ دهیم؟ آیا برای مصاحبه شغلی‌ای که در پیش دارید آماده‌اید؟ از مهم‌ترین بخش‌های آماده‌ شدن برای مصاحبه، آمادگی برای پاسخگویی مؤثر به سؤالاتی است که معمولاً کارفرمایان می‌پرسند. از آنجاکه این سؤالات بسیار رایج هستند، کارشناسان استخدام انتظار دارند بتوانید به راحتی ‌و بدون تردید به آن‌ها پاسخ دهید. در اینجا قصد داریم گلچین سوالات مصاحبه را به طور کامل بررسی کنیم. در ادامه ۱۰ مورد از سوالات متداول و پرتکرار مصاحبه با جواب آورده شده است.

این سوالات پرتکرار مصاحبه با جواب را مرور، و سپس پاسخ‌های خود را بر اساس تجربیات، مهارت‌ها و علایق خود آماده کنید. به یاد داشته باشید که ارائه‌ی پاسخ‌های «درست» اهمیت کمتری دارد. در واقع این مهم است که نشان دهید شما بهترین کاندیدا برای آن شغل هستید.

۱. درباره‌ی خودت بگو

یکی از اولین سوالات متداول در گزینش که احتمالا از شما پرسیده می‌شود این است که درمورد خودتان صحبت کنید و بگویید چرا کاندیدای مناسبی برای آن موقعیت هستید. مصاحبه‌کننده می‌خواهد بداند که چرا شما برای این شغل گزینه‌ی خوبی هستید.

هنگام پاسخ به سؤالات سعی کنید درمورد اطلاعات شخصی خود بیش از حد یا برعکس، خیلی کم صحبت نکنید. می‌توانید صحبت خود را با به اشتراک گذاشتن برخی از علایق و تجربیات شخصی خود که مستقیماً به کار مرتبط نیستند شروع کنید. مثلا از سرگرمی‌ موردعلاقه یا شرح مختصری از جایی که بزرگ شده‌اید، تحصیلات و انگیزه‌های خود بگویید.

۲. چرا شما بهترین گزینه برای این شغل هستید؟ یکی از سوالات پرتکرار مصاحبه با جواب

آیا شما بهترین متقاضی برای این شغل هستید؟ این پرسش یکی دیگر از سوالات پرتکرار مصاحبه که همراه با جواب آورده‌ایم، است. کارشناس استخدام می‌خواهد بداند آیا شما تمام شرایط لازم را دارید یا خیر. آماده باشید تا توضیح دهید چرا کاندیدایی ایدئال هستید. پاسخ خود را به‌صورت یک طرح مطمئن، مختصر و دقیق مثل بازارگرمی برای فروش آماده کنید که توضیح دهد شما چه چیزی برای سازمان دارید و چرا باید آن جایگاه را به دست آورید. این موقعیت، زمان خوبی برای بیان صلاحیت‌ها و مهارت‌های لازم برای آن شغل است تا بتوانید پاسخی مطابق با آنچه مصاحبه‌کننده می‌خواهد ارائه دهید.

۳. چرا این شغل را می‌خواهید؟

چرا برای این جایگاه مناسب هستید؟ اگر استخدام شوید چه چیزی به دست می‌آورید؟ در این بخش این پرسش از سوالات پرتکرار مصاحبه با جواب مناسب را بررسی می‌کنیم. مصاحبه به شما فرصت می‌دهد به مصاحبه‌گر نشان دهید که چه چيزهايی درمورد شغل و شرکت موردنظر می‌دانید. بنابراین از قبل زمان بگذارید و درباره شرکت، محصولات، خدمات، فرهنگ سازمانی و اهداف آن تحقیق کنید.

دقیقا مشخص کنید چه چیزی باعث می‌شود شما برای این جایگاه کارآمد باشید. همچنین درباره ویژگی‌هایی از شرکت و نقش موردنظر صحبت کنيد که جذابيت بیشتری برای شما دارد.

۴. تجربیات‌تان چگونه شما را آماده‌ی ایفای این نقش می‌کند؟

یک سؤال دیگر که از سوالات پرتکرار مصاحبه همراه با جواب مناسب آورده‌ایم، درمورد تجربیات‌ شغلی‌تان است. کارشناسان استخدام این سؤال را می‌پرسند تا بدانند تجربه‌ی کاری قبلی و سوابق تحصیلی شما چقدر برای شغل موردنظر مناسب است. به منظور آمادگی برای پاسخ به اين سوال، فهرستی از مرتبط‌ترین مهارت‌هایی را که دارید تهیه کنید و آن‌ها را با شرایط مندرج در شرح وظایف شغلی مطابقت دهید.

توضیح دهید که اگر استخدام شوید، چگونه تجربه‌ی شما به کارفرما کمک خواهد کرد. می‌توانید از تکنیک مصاحبه STAR استفاده کنید تا به مصاحبه‌کننده مثال‌های واقعی ارائه دهید. شما نیازی به حفظ پاسخ‌های خود ندارید، اما آماده باشید تا آنچه را که در نقش‌های قبلی خود انجام داده‌اید، به اشتراک بگذارید.

۵. چرا می‌خواهید شغل خود را ترک ‌کنید (یا چرا ترک کرده‌اید)؟

نمونه‌ی دیگری که از سوالات پرتکرار مصاحبه با جواب مناسب آورده‌ایم، علت ترک شغل قبلی‌تان است. برای پاسخ به این سؤال آماده باشید؛ باید پاسخی بدهید که صادقانه باشد و شرایط موردنظرتان را منتقل کند اما فضا را مثبت نگاه دارد. حتی اگر به‌خاطر شرایط چالش‌برانگیزی استعفا داده باشید، حین مصاحبه زمان خوبی برای ارائه‌ی این اطلاعات به مصاحبه‌کننده نیست.

مصاحبه‌کننده می‌خواهد بداند چرا شغل خود را ترک کردید و چرا می‌خواهید برای شرکت آن‌ها کار کنید. وقتی از شما بپرسند چرا موقعیت فعلی خود را ترک می‌کنید، حقایق را بگویید، شفاف باشید و پاسخ خود را بر روی آینده متمرکز کنید، به‌خصوص اگر خروج شما بر اساس شرایط خوبی نبوده باشد.

نمونه سوالات مصاحبه های عقیدتی سیاسی استخدامی با جواب

مصاحبه عقیدتی سیاسی بخش مهمی از استخدام در شرکت های دولتی هست، در اینجا یک سری سوالاتی که از من و یا بعضی از دوستانم پرسیده شده بود قرار دادم، در ضمن بخش کمی هم از اینترنت جمع کردم.

چند نکته رو همیشه در نظر بگیرید.

دروغ نگید حداقل مقدار دروغ تعدیل کنید تا سر سوالات بعدی یا تحقیقات محلی بهانه نشه دستشون، مثلا اگه تیغ می زنید بگید گاه گاهی از ژیلت استفاده می کنم نه همیشه.

سعی نکنید تو مسائل سیاسی خودتون صاحب نظر حتی موافق نشون بدید، سعی کنید طوری نشون بدید که کسی هستید که فقط یه اطلاعات کلی از مسائل سیاسی کشور داره ( بی اطلاع بودن هم ضعف بحساب می آید).

سوالاتی که اینجا گذاشتم از سازمان به سازمانی فرق می کنند برخی سازمان ها ریز جزئیات رو هم می خوان و بعضی دیگه فقط یه سری سوالات کلی بسنده می کنند.

اگه جوابتونو دادید و مصاحبه گر هیچ حرفی نمی زنه لازم نیست ادامه بدید و جواب های بی ربط بگید ( هر چی بلدید بگید ) و اگر هم کامل نمی دونید بگید فعلا حضور ذهن ندارم.

تعداد افراد مجلس خبرگان چند نفر است و چه کسی یا کسانی آن‌ها را انتخاب می‌کنند؟۸۶ نفر

رهبر را چه کسی انتخاب می‌کند؟ مردم از طریق مجلس خبرگان

فرق مرجع تقلید با ولی فقیه چیست؟ در مورد ولایت فقیه و علت و ضرورت آن توضیح بده.

  • اگر رهبری ( ولی فقیه ) در مورد موضوعی نظری متفاوت با مرجع تقلید شما داشته باشه به کدامیک بایستی عمل کرد؟

مرجع :

مجتهد جامع الشرایطی است که احکام شرعی را از منابع اسلامی استنباط می کند و طبق آن فتوا می دهدو بر مردم لازم است از وی تقلید نمایند.

اما فقیه : گذشته از علم به قوانین الهی و عدالت و اجتهاد باید دارای احاطه بر سیاست های دینی و شجاعت و مدیریت کافی برای رهبری جامعه اسلامی بوده و از مسائل اجتماعی و سیاسی روز آگاه باشد.

(2)مرجعیت فتوا :

می تواند در یک زمان متعدد باشد و هر کس هر مجتهدی را متقی و اعلم تشخیص داد از وی تقلید نماید. اما ولی فقیه نمی تواند متعدد باشد زیرا این مقام با ابعاد سیاسی – فرهنگی- اقتصادی-اجتماعی و دفاعی باید دارای قدرت متمرکز باشد. (۳) کار مرجعیت :

بیان فتوا و احکام شرعی است ولی کار ولایت فقیه علاوه بر بیان احکام شرعی – اجرا و پیاده کردن قوانین نجات بخش اسلام است و در موارد خاص حکم حکومتی صادر می کند که تبعیت آن بر همه لازم است. فرق حکم و فتوا نیز اشاره شود :

به بیان حکم شرعی توسط مجتهد جامع الشرایط  فتوا می گویند.

دستور و فرمانی  که در مسائل سیاسی – اجتماعی و حکومتی جامعه از طرف ولی فقیه صادر می گردد حکم نامیده می شود. اجرای این حکم بر همه حتی بر کسانکه از دیگری تقلید می کنند و بر مجتهدان و حتی خود ولی فقیه هم واجب است.

آيا اوامر ولى فقيه براى همه مسلمانان الزام آور است يا فقط مقلدين او ملزم به اطاعت هستند؟ آيا بر کسى که مقلد مرجعى است که اعتقاد به ولايت مطلقه فقيه ندارد، اطاعت از ولى فقيه واجب است يا خير؟

ج: بر اساس مذهب شيعه همه مسلمانان بايد از اوامر ولايى ولى فقيه اطاعت نموده و تسليم امر و نهى او باشند، و اين حکم شامل فقهاى عظام هم مى‏شود، چه رسد به مقلدين آنان. به نظر ما التزام به ولايت فقيه قابل تفکيک از التزام به اسلام و ولايت ائمّه معصومين(عليهم‌السلام) نيست.

تا به حال ریش‌هایتان را تیغ انداخته‌اید؟ تا به حال ریش پرفسوری گذاشته‌اید؟

  • ٢٧ رجب چه روزیه؟ عید مبعث

در صورت فراموشی سجده و همچنین تشهد در نماز چه کار می کنید؟

واجبات و ارکان نماز چیست؟

واجبات نماز 11 چیز است:1. نیت؛ 2. قیام؛ 3. تکبیرةالاحرام؛ 4. رکوع؛ 5. سجود؛ 6. قرائت؛ 7. تشهد؛ 8. سلام؛ 9. ذکر؛ 10. ترتیب؛ 11. موالات. و از میان این واجبات پنج مورد آن رکن است:1. نیت؛ 2. تکبیرةالاحرام؛ 3. قیام موقع گفتن تکبیرةالاحرام و قیام متصل به رکوع؛ یعنی، ایستادن پیش از رکوع؛ 4. رکوع؛ 5. دو سجده. فرق بین رکن و غیر رکن این است که رکن اگر عمدا یا سهوا کم و یا زیاد شد نماز باطل است و واجب غیر رکنی اگر عمدا کم و زیاد شد نماز باطل است؛ ولی اگر سهوا کم و زیاد شد نماز صحیح است.

بنابر این اگر در نماز سهوا اشتباهی مرتکب شد در صورتی که خللی به رکن وارد شود نماز باطل است والا صحیح است.

مثلا اگر رکوع اضافه کرد یا دو سجده اضافه یا کم کرد یا تکبیرة الاحرام را دو بار گفت نماز باطل است؛ ولی اگر در قرائت یا اذکار چیزی سهوا کم یا زیاد شد اشکالی ندارد.

؟١٢٤٤ اگر يك سجده يا تشهد را فراموش كند و پيش از ركوع ركعت بعد يادش بيايد بايد برگردد و بجا آورد.

١٢٤٥ اگر در ركوع يا بعد از آن يادش بيايد كه يك سجده يا تشهد را از ركعت پيش فراموش كرده بايد بعد از سلام نماز سجده يا تشهد را قضا نمايد و بعد ازآن دو سجده سهو بجا آورد.

دکمه بازگشت به بالا