انواع پوشش های دیوار بیرونی ساختمان

تا چند سال قبل دیوار همه خانه ها فقط با گچ و رنگ پوشانده می شد. اوج تنوع در دیوارپوش ها محدود به استفاده از کاغذ دیواری بود.

اما در سال های اخیر با ورود انواع جدید پوشش های دیوار در طرح و رنگ های مختلف، فضای داخلی و خارجی ساختمان ها را از یکنواختی خارج کرده است.

شاید شما با برخی از این پوشش ها آشنا باشید. مانند دیوارپوش چسبی، دیوارپوش پی وی سی و غیره. اما تنوع زیاد این پوشش ها به این موارد ختم نمی شود.

با ما در این مقاله همراه باشید تا جدید ترین انواع پوشش دیواره های داخلی و خارجی ساختمان را به همراه مزایا و معایب هر کدام به شما معرفی کنیم.

دیوارپوش بتنی 

پنل بتنی اکسپوز به پنل های پیش ساخته بتنی گفته می شود که از بتن سبک مسلح شده با مش (شبکه آرماتور) فولادی و با استفاده از قالب های خاصی طراحی و ساخته می شوند. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اکسپوز یعنی چه؟

اکسپوز (Expose) یک واژه عمومی برای هر عضوی از ساختمان است که در اجزا دیگر مدفون نباشد. این اصطلاح هم به اجزایی که در معرض شرایط محیطی و جوی هستند مانند نمای خارجی ساختمان و هم به اجزای غیر مدفون که در نمای داخلی ساختمان به کار می روند نیز گفته می شود.

این پنل ها در نمای ساختمان ، در کف به عنوان کفپوش و همچنین به عنوان یک ابزار در و اجرای دکوراسیون داخلی منازل و حتی محیط های کاری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

پنل بتنی اکسپوز برای نمای ساختمان

مقاومت فشاری این پنل ها بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد.

الیاف و مش فولادی به کار رفته در این پنل ها برای جلوگیری از بروز ترک و همچنین مقاومت این پنل ها در برابر بارهای اعمال شده علی الخصوص بار زلزله می باشد.

این پنل های پیش ساخته بتنی در هر نوع سازه به راحتی قابل نصب می باشنذ و هیچ گونه محدودیتی در استفاده و نصب آن وجود ندارد.

وزن یک پنل بتنی به ابعاد ۶۰ * ۱۲۰ سانتی متر حدود ۳۵ ال ۴۰ کیلوگرم است و به نسبت بتن های معمولی با این ابعاد، سبک تر می باشد.

از کاربرد دیگر آنها که به تازگی بسیار مورد توجه قرار گرفته است می توان به استفاده در هنگام های قدیمی اشاره کرد که زیبایی زیادی به فضای داخلی خانه می بخشد.

دیوار پوش پنل بتنی اکسپوز

همچنین با توجه به تنوع زیاد طرح و ابعاد این پنل ها و امکان سفارش با ابعاد اختصاصی، استفاده از این پنل ها در معماری های مدولار نیز کاربرد فراوانی دارد.

اگر چه این تایل ها قابلیت رنگ آمیزی به هر رنگی را دارند ولی رنگ طبیعی سیمان، زیبایی وصف نشدنی به این پنل ها می بخشد و پیشنهاد می شود این پنل ها رنگ آمیزی نشوند.

همچنین درصورت عدم رنگ آمیزی، این پنل ها قابلیت تحمل شرایط جوی سخت بدون ایجاد تغییر رنگ را دارا می باشند و رنگ طبیعی سیمان در طول سالیان حفظ می شود.

پنل های بتن اکسپوز برای سه بخش بتن اکسپوز نما، بتن اکسپوز داخلی و بتن اکسپوز به عنوان کفپوش تولید می شوند.

دیوارپوش بتن اکسپوز برای نمای ساختمان

نمای بتن اکسپوز با سطح صاف و صیقلی که دارد بسیار مناسب برای نمای انواع ساختمان های با کاربری مسکونی و اداری می باشد.

نمای کار شده با پنل های بتنی بیشتر به شکل نماهای مدرن شناخته می شوند.

این پنل های بتنی به روش نمای خشک اجرا می شوند.

نحوه نصب پنل نمای اکسپوز

این نما به هیچ نوع پوشش اضافه ای بر روی خود نیاز ندارد و به تنهایی در برابر شرایط جوی مقاومت می کند.

بتن اکسپوز هم در نمای بیرونی ساختمان و هم به عنوان دیوار پوش یا اجزای تزیینی داخل ساختمان کاربرد دارد.

از ویژگی های نمای با پنل بتن اکسپوز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالای نصب و اجرا
  • وزن مناسب بر خلاف بتن های معمولی
  • بدون نیاز به پوشش اضافه و رنگ آمیزی
  • مقاومت در برابر فرسایش و خوردگی ناشی از شرایط جوی
  • قیمت مناسب نسبت به روش های سنتی اجرای نما
  • مناسب جهت اجرا در فضاهای عمومی ساختمان نظیر پارکینگ، لابی، سالن گردهمایی و فضای سبز

بتن اکسپوز برای داخل ساختمان

از پنل های بتن اکسپوز می توان به عنوان دیوارپوش بجای پوشش های سنتی گچ و رنگ استفاده کرد.

مزیت این پنل ها نسبت به گچ و رنگ مقاومت بیشتر در برابر سایش و ضربه می باشد. بنابراین استفاده از این پنل ها در مکان های شلوغ و عمومی ساختمان که احتمال برخورد اجسام با دیوار وجود دارد، توصیه می شود.

دیوارپوش داخلی بتنی اکسپوز

مزیت دیگر این پنل ها نسبت به پوشش های سنتی دیوار، طرح و نقش های متنوع و زیبای بتن می باشد که زیبایی خاصی به فضای خانه یا محل کار می بخشد.

به طور کل از مزیت های این پنل ها نسبت به پوش های سنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بالا در برابر سایش و ضربه و شرایط محیطی
  • مقاومت در برابر آب و عدم تورم و یا ایجاد داغی آب بر روی پنل ها بر خلاف گچ و یا پوسته شدن رنگ
  • تنوع بیشتر در طرح و تمکان ایجاد هر نوع طرح و نقش بر روی سطح روی پنل ها
  • وزن کم و نصب آسان
  • سرعت بالای نصب در مقایسه با اجرای گچ و رنگ یا اجرای نماهای سنگی به صورت نمای تر با ملات
  • قابلیت نصب در زمان بهره برداری از ساختمان و تمیزی بیشتر حین اجرا
  • عدم نیاز به خشک شدن بر خلاف گچ و رنگ
  • ماندگاری بسیار بالا
  • امکان تعویض پنل ها و یا تغییر در شکل سطح رویه آنها در هر زمان و در اسرع وقت
  • مقاومت بالا در برابر سرما و گرما و بارش باران خصوصاً باران های اسیدی که سبب تخریب نماهای سنگی به مرور زمان می شود
  • سهولت در نظافت

این دیوار پوش های بتنی دارای طرح های مختلف هستند و همچنین به تازگی طرح های جدید به صورت برجسته که به اصطلاح دیوارپوش سه بعدی نام دارند نیز به بازار عرضه شده است.

این دیوار پوش ها ظاهر مدرنی به فضای داخل خانه می بخشند. شما می توانید با ترکیب طرح های مختلف این دیوار پوش ها با اجزای دیگر منزل، دکوراسیون داخلی خانه خود را به بهترین شکل تغییر دهید. نگران نباشید نصب این پنل ها به سادگی انجام می شود و نیازی به هیچ گونه تخریب نیست. این دیوارپوش ها به دو روش نصب با چسب مخصوص و نصب با ملات ماسه سیمان به سطح دیوار متصل می شوند.

همچنین شما می توانید فقط قسمتی از یک دیوار را با این پنل ها بپوشانید که زیبایی دوچندانی به فضای داخلی می بخشد.

این دیوار پوش ها در ابعاد و اندازه های متنوعی ساخته می شوند. اما با توجه به اینکه طرح های پنل ها بستگی به قالب ساخت هر پنل دارد، طرح های این پنل ها بستگی به تنوع طرح هر شرکت دارد.

به طور کل ۳ دسته دیوارپوش بتنی پیش ساخته وجود دارد:

دیوارپوش بتنی ساده که دارای سطحی صاف و صیقلی است مانند تصویر زیر:

دیوارپوش بتنی ساده

دیوارپوش بتن اکسپوز طرح دار که دارای سطحی صاف اما طرح دار می باشد مانند تصاویر زیر:

دیوارپوش بتنی طرح دار دیوارپوش بتنی طرح دار دیوارپوش بتنی طرح دار دیوارپوش بتنی طرح دار دیوارپوش بتنی طرح دار برجسته

دیوارپوش بتنی سه بعدی که به صورت برجسته می باشد مانند تصاویر زیر:

دیوارپوش بتنی سه بعدی دیوارپوش بتنی سه بعدی دیوارپوش بتنی سه بعدی اکسپوز دیوارپوش بتنی سه بعدی

کفپوش بتن پیش ساخته 

قبلاً اشاره کردیم که پنل های بتنی پیش ساخته دارای مقاومت بالا در برابر عوامل جوی و ضربه می باشند. پس چه بهتر که از این پنل ها بجای موزاییک یا سایر کفپوش های ضعیف در حیاط و پیاده رو ها مخصوصاً مکان هایی که رفت و آمد افراد بیشتر است استفاده شود.

همچنین می توان از این پنل های بتنی در کف داخلی ساختمان هم استفاده کرد. یعنی به جای استفاده از سرامیک یا سنگ، از این کفپوش ها به کار برد.

اگر قصد داشتید که از این کفپوش ها در کف منزل یا محل کار خود استفاده کنید پیشنهاد می کنیم کل فضای خانه را با این پنل ها نپوشانید و در قسمت هایی از کفپوش های چوبی مانند پارکت لمینت در کنار این پنل های بتنی استفاده کنید.

با این کار هم زیبایی بیشتری به کف می بخشید و هم حس سرد پنل های بتنی در ترکیب با حس گرمی پارکت لمینت حالت خنثی ایجاد می کند. به عنوان مثال می توانید کف فضای اصلی سالن و پذیرایی را پنل بتنی کار کرده و کف اتاق ها را با بپوشانید.

دیوارپوش پی وی سی PVC

به دلیل قیمت بالای سنگ پرطاووسی و همچنین وزن زیاد آن ها، نسل جدیدی از دیوار پوش ها و پوشش های مصنوعی که از جنس PVC می باشند به بازار عرضه شده است. این پوشش ها که به معروف هستند دارای ظاهر بسیار شبیه به سنگ طبیعی می باشند به گونه ای که در نگاه اول تفاوت زیادی بین دیوار پوشانده شده با سنگ مصنوعی و سنگ طبیعی دیده نمی شود.

این پوشش ها دارای تنوع بالای طرح و رنگ بوده و همچنین امکان اجرای طرح سنگ بک لایت یا نورگذر نیز با استفاده از این دیوارپوش ها امکان پذیر است.

مزیت اصلی این دیوارپوش ها نسبت به سنگ طبیعی قیمت پایین تر، نصب آسان تر و سریع تر و وزن بسیار سبک تر می باشد.

استفاده از پوشش های PVC به دلیل خواص منحصر به فرد این ماده رو به افزایش است. شرکت های زیادی محصولات مصنوعی با انواع طرح و رنگ مشابه ماده اصلی (چوب یا سنگ) به عنوان دیوار پوش، پوشش سقف و همچنین ادوات تزیینی ماننده قرنیز را با استفاده از ماده PVC تولید می کنند.

برخی مزایای دیوارپوش پی وی سی PVC 

  • چگالی و وزن بسیار پایین نسبت به مصالح اصلی
  • قابلیت سفارش به ابعاد دلخواه مشتری
  • ضد آب، ضد خش، ضد ضربه
  • امکان نصب به صورت خشک و بدون ملات یا با استفاده از چسب
  • بدون نیاز به بندکشی و رنگ آمیزی
  • تنوع بالا در طرح و رنگ
  • تنوع در درخشندگی از مات تا براق
  • عایق گرما، سرما و صدا
  • قابل نصب در تمام سطوح
  • مقاوم در برابر اشعه خورشید
  • غیر قابل اشتعال و مقاوم در برابر آتش سوزی
  • غیر قابل نفوذ در برابر حشرات موزی
  • قابل شست و شو و مناسب برای سرویس های بهداشتی و حمام
  • مقاومت بالا در برابر حلال ها و مواد شیمیایی خورنده
  • انعطاف پذیری بالا برای محیط های قوس دار
  • طول عمر بالا

این پوشش ها مناسب ترین نوع برای انجام می باشد بطوری که در کمترین زمان و با هزینه کمتر امکان پوشش دیوار ها و سقف ها امکان پذیر است. البته باید توجه کنید که این پوشش ها مصنوعی بوده و در بهترین حالت هم اندکی با مصالح اصلی چوب و سنگ طبیعی تفاوت ظاهری دارند.

شیت (ورق) استونیت یا ماربل شیت

استونیت که در بازار ایران با نام ماربل شیت یا سنگ مرمر مصنوعی هم شناخته شده به عنوان یک دیوارپوش لوکس محصولی است با ظاهر کاملاً مشابه سنگ مرمر اما از جنس پلیمر که در ورق هایی به ابعاد ۲۸۰*۱۲۰ و ۲۸۰*۶۰ سانتی متر تولید می شود.

سنگ مرمر مصنوعی استونیت

همچنین به تازگی ورق های استونیت با عرض ۱۰۰ سانتی متر با طرح چوب نیز ساخته شده اند.

استونیت یک دیوارپوش بسیار محبوب در دنیا است که ظاهری کاملا شبیه به سنگ مرمر دارد و همچنین نسبت به سنگ مرمر دارای وزن کمتر، نصب سریع و آسان تر و همچنین هزینه به مراتب کمتر می باشد.

به همین دلیل استفاده از استونیت یکی از بهترین گزینه ها به عنوان جایگزین سنگ طبیعی در نمای داخلی و خارجی ساختمان می باشد.

این ورق ها با طرح های سنگ طبیعی مرمر تولید می شوند. طرح هایی مانند امپرادور ، کریستال مرمر و انیکس که با هزینه به مراتب کمتر از اسلب سنگ طبیعی در پروژه های بازسازی خانه ها، بازسازی دفاتر اداری و تجاری و همچنین ساخت و ساز قابل استفاده است.

دیوار پوش شیت استونیت

به دلیل وزن پایین و ابعاد استاندارد شیت ها، نصب استونیت در مقایسه با سنگ طبیعی به مراتب راحت تر و سریع تر انجام می شود.

استونیت بر روی سطوح مختلف مثل گچ و خاک، پلاستر سیمانی و یا کناف قابل نصب است. البته از آنجایی که برای نصب ورق های استونیت به یک سطح کاملاً صاف و تراز نیاز است، ابتدا سطوحی که قرار است با شیت استونیت پوشانده شود باید با کناف آماده سازی شود.

در مرحله بعد استونیت در سایز های مورد نیاز برش کاری شده و در نهایت با استفاده از چسب های مخصوص بر روی سحر زیر سازی شده با کناف نصب می شود.

روکش مصنوعی با طرح چوب

ویژگی های استونیت

  • ساخته شده با استفاده از فناوری نانو
    دارای تنوع بالا از زیباترین طرح های سنگ مرمر
    وجود ابزار کامل ، هماهنگ با طرح های استونیت
    چگالی زیاد و مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه
    مقاوم در برابر آتش مستقیم و همچنین عایق در برابر انتقال حرارت
    مقاوم در برابر رطوبت و نفوذ آب
    عایق صوت
    ضد باکتری و حشرات
    قابلیت نظافت آسان
    اقتصادی و مقرن به صرفه در مقایسه با سنگ های طبیعی
  • مزایای استونیت در مقایسه با سنگ طبیعی
  • عدم محدودیت در طرح و ابعاد تولیدی
    انعطاف پذیری بالا
    استقامت و فشردگی بالاتر نسبت به سنگ
    استهلاک کمتر از سنگ در اثر مرور زمان و عوامل جوی
    کاهش آمار تخریب و تلفات ناشی از ریزش سنگ
    وزن کمتر نسبت به سنگ و در نتیجه کاهش وزن ساختمان
    نصب آسان بدون نیاز به ابزار حرفه ای
    هزینه کمتر نسبت به سنگ

اجزاء دیوارپوش استونیت

ابزار آلات استونیت

وجود ۱۷ فرم متفاوت ابزار در طرح های متنوع سنگ مرمر ورق های استونیت با سطح رویه مات و براق به صورت هماهنگ با شیت های استونیت این امکان را می دهد که هر طرح کلاسیک را به طور کامل طرحی و اجرا کنیم.

انواع ابزار آلات شامل قرنیز، تاج گلویی، چارچوب درب و پنجره، نبشی بیرونی و داخلی، فریم و ابزار حاشیه برای ورق های استونیت دراختیار است.

ابزارآلات استونیت

قابلیت استونیت در نمای کلاسیک

قابلیت رنگ پذیری ابزار آلات استونیت، این امکان را به شما می دهد که از محصولات استونیت جهت اجرای نمای کلاسیک ساختمان استفاده نمایید. وزن به مراتب پایین تر از سنگ، تنوع بالای ابزار و همچنین سرعت بالای نصب در اجرا و از ویژگی های بارز محصولات استونیت است.

شیت بک لایت استونیت

ورق های استونیت به صورت ورق های بک لایت یا به اصطلاح نور گذر نیز تولید می شوند. قابلیت های دکوراتیو با قیمت به مراتب مناسب تر از سنگ طبیعی، از مزیت های ورق های بک لایت استونیت نسبت به سنگ طبیعی مرمر نورگذر است.

پوشش گرانیت مایع

گرانیت مایع پوششی از جنس اکریلیک است که روی سطوح ساختمانی اجرا می شود و پس از اجرا، نمای ایجاد شده شبیه به سنگ های گرانیتی می شود. به همین دلیل این پوشش، گرانیت مایع نامیده می شود.

این پوشش سبک، مقاوم، ضد خش و بسیار ماندگار است. به سرعت اجرا می شود و طرح ها و رنگ های مختلف آن تنوع زیادی دارد. در مقابل تابش نور شدید خورشید مقاوم است و برای محیط های مرطوب بسیار مناسب است.

دیوار

دیوارپوش گرانیت مایع زیبایی و دوام سنگ های گرانیت را دارد و در عین حال به دلیل سبک بودن بسیار مقرون به صرفه است.

در ایران این پوشش با نام تجاری اکرینیت تولید می شود.

عمر پوشش های گرانیتی بسته به ضخامت اعمال آنها بین ۱۰ تا ۲۰ سال می باشد. این پوشش در انواع ساختمان ها، ویلا و مکان های تجاری و اداری و همچنین برای دکوراسیون داخلی و تزیین فضای داخلی منزل کاربرد دارد.

مزایای دیوارپوش گرانیت مایع

  • ظاهری بسیار شبیه به سنگ های گرانیتی
  • سازگار با محیط زیست و فاقد ترکیبات سمی
  • وزن بسیار کمتر نسبت به سنگ های گرانیت
  • مقاوم در برابر خم شدگی
  • طول عمر بالا و مقاوم در برابر شرایط جوی
  • ضد آب
  • مقاوم در برابر خوردگی
  • نصب آسان و بدون نیاز به ملات ماسه سیمان
  • حفظ رنگ در برابر اشعه UV خورشید

پوشش پرلیتکس

این پوشش به صورت ملاتی مایع بر روی سطوح مختلف اجرا می گردد و پس از خشک شدن ظاهری شبیه به سنگ های ساختمانی دارد و از زیبایی خاصی برخوردار است.

همچنین طرح و نقش های نامنظم و مدرن این پوشش دارای برجستگی بوده و قابل لمس و کاملاً نمایان است.

ویژگی های دیوارپوش دکوراتیو پرلیتکس

  • امکان اجرا روی سطح دیوار و سقف
  • قابلیت شست و شو با آب سرد
  • انعطاف پذیری بالا و مناسب برای پنهان کردن ترک های احتمالی ناشی از نشست ساختمان
  • دارای رنگ بندی متنوع
  • قابلیت سفارشی سازی طرح و رنگ بر اساس نظر مشتری
  • پایه آبی بودن (حلال این پوشش آب است) و بوی زننده تینر و حلال های شیمیایی را ندارد
  • سرعت در اجرا
  • قابلیت ترمیم مجدد درصورت آسیب دیدگی
  • خشک شدن سریع
  • عایق مناسب در برابر نفوذ رطوبت

پوشش دکوتکس

این پوشش به صورت الیاف بسیار ظریف بر روی سطوح مختلف اجرا می گردد و پس از خشک شدن ظاهری کاملاً شبیه پارچه های مخمل پیدا می کند که از زیبایی و لطافت خاصی برخوردار است.

رنگ مخملی دکوتکس بهترین دیوارپوش حیاط باید از بین دیوارپوش های مقاوم انتخاب شود. برای داشتن منزلی زیبا نمی توان تنها به نمای داخلی اکتفا کرد و بدون شک اثر محوطه و حیاط و نمای خارجی غیر قابل چشم پوشی است. برخلاف گذشته، در حال حاضر تنوع بسیار زیادی در و متریال های مورد استفاده برای پوشش دیوار حیاط و حیاط خلوت وجود دارد. به همین دلیل می توان متناسب با معماری و ساختمان گزینه ای کاربردی، مقاوم و زیبا را انتخاب کرد. برای آشنایی با بهترین دیوارپوش برای حیاط خلوت و حیاط در ادامه با ما همراه باشید.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت:

بهترین دیوارپوش برای حیاط چیست؟

زمانی که تصمیم می گیرید برای دیوارهای حیاط از دیوارپوش استفاده کنید بهتر است ابتدا به دنبال این باشید که چه ویژگی هایی باید داشته باشد. با توجه به شرایط موجود در حیاط و حیات خلوت، نمی توان هر نوع متریال و پوششی را برای زیباتر شدن دیوارها انتخاب کرد و حتما باید چند ویژگی زیر را داشته باشند:

  • دیوارپوش برای حیاط باید به نور خورشید مقاومت داشته و دچار تغییر رنگ نشود.
  • دیوارپوش حیاطی باید به رطوبت مقاومت نسبی خوبی داشته باشد، تا در اثر بارش و رطوبت هوا به سرعت دچارفرسودگی نگردد.
  • از آنجا که حیاط قسمتی پر تردد از منزل بوده و دیوار آن در معرض برخورد با اشیا مختلف نیز می باشد، پوششی را باید برای آن در نظر بگیرید که مقاوم به ضربه و خراشیدگی باشد.

با توجه به ویژگی های گفته شده انواع دیوارپوش حیاط می توانند شامل موارد زیر باشند:

دیوارپوش گیاه مصنوعی( پلی اتیلن )

دیوارپوش های پلی اتیلن می تواند فضای حیاط را سرسبزتر نشان دهند و فضای گرفته آپارتمان قطعا با آنها زیبا و دلنشین خواهد شد. این دیوارپوش به خاطر مقاومتی که در برابر نور خورشید دارد، طول عمر بالایی داشته و چندین سال می توان از آنها استفاده کرد.
این نوع دیوارپوش در ساخت کاربرد داشته و وزن سبکی دارند و بار مرده به ساختمان اضافه نمی کنند. مقاومت بالا در برابر رطوبت نوسانات دمایی، سازگاری با محیط زیست به دلیل استفاده از مواد قابل بازیافت در تولید آنها و همچنین نصب آسان می توانند یکی از بهترین انتخاب ها به عنوان دیوارپوش حیاط خلوت و حیاط به شمار روند.

بهترین و تراس چیست؟

بهترین چیست؟

کاشی و سرامیک

طرفداران سبک مدیترانه ای می توانند از کاشی های براق به عنوان دیوارپوش حیاط استفاده کنند. اگر به دنبال دکوری جذاب و متفاوت برای دیوارهای حیاط هستید، استفاده از کاشی هایی با اشکال هندسی و چندضلعی یکی از بهترین گزینه هایی است که شما را به هدفتان می رساند. نکته ی مهمی که در زمان انتخاب این کاشی و سرامیک ها باید در نظر داشته باشید این است که کاشی ها ضد یخ و مقاوم به نوسانات دمایی باشند.

دیوارپوش چوبی برای حیاط

برای حیاط دارای تنوع بسیاری می باشد و از پرطرفدارترین آنها می توان به چوب بامبو، چوب های برش خورده از سطح، چوب های مصنوعی، چوب های برش خورده از طول اشاره کرد. این نوع پوشش دیوار حیاط زیبایی وصف نشدنی داشته اما باید بدانید که چوب نیاز به مراقبت دارد و باید از واکس و روغن های مخصوص برای نگهداری از آن استفاده کنید. اگر از حیاط خلوت به عنوان فضایی دنج استفاده می کنید، برای زیبایی بیشتر آن دیوارپوش چوبی یک گزینه ی بی نظیر می باشد.

چی بخریم؟

دیوارپوش پی وی سی برای حیاط

یکی دیگر از دیوارپوش های مناسب برای حیاط که در برابر تغییرات آب و هوا، دما و همچنین به اشعه ماورابنفش خورشید مقاومت بسیار خوبی دارد، هستند. این دیوارپوش ها که از قیمت مناسب و زیبایی بسیاری برخوردار هستند طول عمر بالایی داشته و با خصوصیاتی که ذکر شده می توانند گزینه درجه یک برای حیاط به شمار روند. علیرغم تنوع بالا در رنگ و طرح، ترکیب سفید و مشکی برای حیاط هایی که طراحی مینیمال دارند می تواند گزینه مناسب تری محسوب شود.

دیوارپوش آجری

برای خانه های سنتی، دیوارپوش آجری مخصوصا رنگ قرمز و دیوارپوش سنگی برای حیاط بسیار مناسب می باشد. آجر و سنگ به علت مقاومت در برابر اشعه ماورابنفش و بارندگی طول عمر بالایی داشته و برای حیاط ادارات، رستوران ها و منازل مورد استفاده قرار میگیرند.

دیوارپوش آینه ای برای حیاط

ایده های خاص و منحصر به فرد از جذابیت بسیار بالا و زیبایی وصف نشدنی برخوردار هستند. دیوارپوش آینه ای برای حیاط یکی از گزینه های بی مانند می باشد که زیبایی خیره کننده ای به محیط زندگی می دهند. آینه ها نور را منعکس کرده و سبب روشنی و بزرگنمایی حیاط منزل شما خواهند شد. درخشش و زیبایی نور خورشید و همچنین انعکاسی از فضای سبز منزل بر روی آینه ها در حد غیر قابل توصیف و رویایی زیبایی را به منزل شما هدیه خواهد داد.

دیوارپوش سه بعدی حیاط

اگر را برای حیاط منزلتان انتخاب کردید، باید بدانید که این دیوارپوش در کنار یک نورپردازی اصولی و عالی می تواند زیبایی بی نظیری داشته باشد. برجستگی های دیوارپوش سه بعدی چوب یا سنگ در زیر نور شب بسیار جذاب و غیرقابل وصف خواهد بود.

برای آشنایی با کلیک کنید

دیوارپوش های ترکیبی

اگر به دنبال یک طراحی هنرمندانه هستید، از ترکیب دو یا چند دیوارپوش در کنار یکدیگر غافل نشوید. دکوراسیون هایی که جسورانه انجام می شوند از زیبایی خاص و وصف نشدنی برخوردار خواهند شد. ترکیب چوب و سنگ یا چوب و آجر، سنگ و آینه و چوب، فلز و چوب و شیشه و… همگی می توانند دیوارهای حیاط را به تابلویی زیبا تبدیل کنند که بسیار هنرمندانه و استادانه زیباسازی شده است. این جذابیت را با ترکیب گزینه های متفاوت می توان به وجود آورد و هیچ محدودیتی از لحاظ قرار دادن متریال های مختلف در کنار یکدیگر قائل نشوید.

دیوارپوش شیشه ای برای حیاط

دارای تنوع بسیاری می باشند و از بین آنها می توان مدل های رنگی و مات را برای حیاط انتخاب کرد. زیرا این نوع دیوارپوش علاوه بر داشتن مقاومت بالا نسبت به تغییرات دما و ضربه، برای حفظ حریم خصوصی نیز بهتر و مناسب تر می باشند.

دیوارپوش آلومینیومی حیاط

دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه بوده و همچنین در معرض هوا دچار اکسید شدگی یا زنگ خوردگی نمی شوند. این دیوارپوش مقاومت خوبی در برابر رطوبت نیز داشته و از این رو می توانند گزینه ای زیبا و مناسب برای پوشاندن دیوارهای حیاط باشند.

دیوارپوش های بتنی مناسب برای حیاط

همان طور که گفتیم دیوارپوش حیاط باید از مقاومت خوبی در برابر نوسانات دمایی و ضربه برخوردار باشد تا بتواند سالها بر روی دیوارها خودنمایی کرده و زیبایی خوبی نیز داشته باشد. دیوارپوش های بتنی تمام گزینه های ذکر شده را با خود به همراه دارند و از نظر زیبایی نیز بسیار عالی هستند. این دیوارپوش جذاب اصالت و گرما را به محیط حیاط تزریق کرده و با مقاومت خوبی که دارد فرسودگی آن بسیار سخت خواهد بود.

دیوارپوش حیاط خلوت

امروزه به علت کوچک بوده آپارتمان ها، از قسمت های مختلف ساختمان باید به صورت بهینه استفاده کرد. یکی از قسمت های ساختمان که می تواند به فضایی دنج و مکانی برای دورهمی ها و معاشرت تبدیل شود، حیاط خلوت می باشد. اولین قدم در زیباسازی این فضای دنج انتخاب یک دیوارپوش مناسب است. از جمله دیوارپوش های مناسب برای حیاط خلوت می توان به دیوارپوش های چوبی، آینه ای، شیشه ای، سنگی و چمن مصنوعی اشاره کرد. این دیوارپوش ها علاوه بر زیبایی منحصر به فرد دارای مقاومت خوبی در برابر نور خورشید و نوسانات دمایی هستند. علاوه براین، دارای طول عمر بالایی بوده و مقاومت خوبی در برابر ضربه و خش شدن دارند.

سوالات متداول

بهترین متریال برای دیوارپوش حیاط و حیاط خلوت چیست؟

با توجه به نم و رطوبت موجود در حیاط و تردد زیاد در آن، بهترین متریال ها برای دیوارپوش حیاط و حیاط خلوت بتن، آجر، پی وی سی، سنگ مصنوعی، دیوار سبز با گیاهان طبیعی و مصنوعی و شیشه و آلومینیوم می باشد

دیوارپوش فومی برای حیاط مناسب است؟

خیر فوم دوام و ماندگاری بالایی در تماس با نم و رطوبت نداشته و به مرور کیفیت خود را از دست می دهد

دیوارپوش حیاط برای مناطق مرطوب مثل شهرهای شمال ایران چی بخریم؟

برای شهرهای شمالی به دلیل رطوبت زیاد بهتر است از دیوارپوش های عایق مانند پی وی سی، سنگ مصنوعی و آجری و گیاهان طبیعی و مصنوعی استفاده کنید. چوب و آلومینیوم در این مناطق کاربرد زیادی ندارد

 

دکمه بازگشت به بالا