اهمیت توجه به پدافند غیرعامل در حوزه سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اشاره بر اهمیت امنیت غذایی و لزوم جلوگیری از مخاطرات در این حوزه بر ضرورت توجه به پدافند غیرعامل در حوزه سلامت تاکید کرد.
به گزارش تی تی آنلاین دکتر نادر توکلی در «همایش ملی امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل» که صبح امروز ۲۴ آنلاین ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد اظهار کرد: وجود شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در کشور بیانگر این است که امنیت غذایی از اهمیت فراوانی برخوردار است و به همین دلیل باید از مخاطرات این حوزه جلوگیری کرد.
وی با بیان اینکه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور یک کار بین بخشی است اظهار کرد: این شورا با کار تیمی می تواند از مخاطرات و تهدیدات حوزه غذا جلوگیری کند. برگزاری همایش ها و سمینارها حوزه غذا با رویکرد پدافند غیر عاملی در دانشگاه ها می تواند در وهله نخست سبب افزایش آگاهی کارشناسان و متخصصان حوزه غذا و در وهله دوم سبب همکاری بین بخشی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه پدافند غیرعامل یک موضوع بین بخشی است گفت: هر اقدامی در زمینه های مختلف مانند زیرساخت توسعه منابع انسانی و فرایندها صورت می گیرد می بایست از پیوست پدافند غیرعامل برخوردار باشد. منظور از پیوست پدافند غیرعامل این است که ملاحظات و نکات مدنظر سند پدافند غیرعامل در هر اقدام و عملی لحاظ شود. پیوست پدافندی باید در تمام حوزه ها به ویژه حوزه سلامت در کانون توجه قرار گیرد.
توکلی با بیان این دستگاه ها باید نسبت به وظایف خود آگاه باشند اظهار کرد: تمام مجموعه ها و دستگاه ها باید نسبت به وظایف خود در حوزه امنیت غذایی آگاه باشند. دانشگاه علوم پزشکی ایران در سند پدافند غیرعامل خود به برگزاری همایش ها و سمینارها با موضوع های مختلف با رویکرد پدافندی توجه کرده است.
در ادامه دکتر محسن نوری – رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این برنامه گفت: شبکه غذایی کشور باید ارتقاء یابد. به طور قطع با انجام قداماتی می توانیم میزان ذخایر استراتژیک خود یعنی غذا را افزایش دهیم.
همچنین دکتر علی محمد لطیفی – معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل در این همایش گفت: خداوند در قرآن کریم بر «پاک» و «حلال» بودن غذاها تاکید کرده است. اگر غذا پاک و حلال نباشد می تواند هدف تروریستی باشد.
وی گفت: حلال و پاک بودن باید در کانون توجه قرار گیرد؛ چرا که برخی از مواد غذایی مانند «کلاژن» از منابع غیرحلال مانند دم موش صحرایی خوک و جنین انسان ها تامین می شود و این نکته باید در کانون توجه قرارگیرد.
انتهای پیام