علم و سلامت

چگونه می توانیم در هنگام روزه گرفتن از تاج در امان باشیم؟

در ماه مبارک رمضان ، مثل همیشه ، پیروی از یک رژیم غذایی متفاوت و متعادل به معنای تهیه طیف گسترده ای از غذاها به تناسب یکدیگر و نیاز به مقادیر کافی از مواد مغذی برای حفظ سلامت بدن و محدود کردن متوسط ​​با محدود کردن مقادیر کمی از مواد غذایی به چربی ، کلسترول ، قند است. است نمک و افزودنی های زیاد توصیه می شود.

به گزارش تی تی آنلاینطبق گزارش اداره اصلاحات تغذیه ای وزارت بهداشت ، مواد غذایی براساس پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی آنها در گروه های اصلی مواد غذایی طبقه بندی می شوند. برای رفع نیازهای غذایی بدن فرد روزه دار در سه گروه از جمله آب ، نمک ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین و انرژی ، هر گروه باید مواد غذایی جایگزین را از گروه های مختلف: صبحانه ، افطار و شام انتخاب کنند.

لازم به ذکر است در روزهای روزه روز امسال حیوانات یا گیاهانی که برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از بیماری انعقادی لازم هستند باید به مصرف مقادیر کافی پروتئین توجه کنند. غلات منبع خوبی از پروتئین هستند و در هنگام خوردن با غلات ، آنها می توانند پروتئین با کیفیت خوبی برای گوشت ، مرغ و ماهی فراهم کنند.

شش گروه اصلی غذایی و گزینه های آنها عبارتند از:
– نان و غلات: نان شامل سانك ، زرشک ، نان جو ، گدازه ، تفون و سایر نانهای محلی ، برنج ، ماکارونی ، رشته فرنگی ، صبحانه ، سمولینای گندم ، جو دوسر است. توصیه می شود حداقل نیمی از نان روزانه و غلات سبوس دار غلات کامل باشد.

– گروه سبزیجات: کاهو ، اسفناج ، کرفس ، سبزیجات و سایر سبزیجات برگ دار ، کلم ، هویج ، بادمجان ، نخود سبز ، لوبیای سبز ، کدو ، فلفل ، قارچ ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز و …

– گروه میوه: انواع میوه های فصلی مانند مرکبات مانند پرتقال ، نارنگی ، لیمو مرکبات ، لیمو ، انگور ، سیب ، کیوی و غیره و آب میوه های طبیعی و عاری از قند ، آب میوه کم شیرین یا کمپوت های میوه ای کم شیرین یا شکر و میوه های خشک شده (آجیل). ) نیستند. توجه داشته باشید که مصرف مقادیر کافی سبزیجات و میوه ها در طول روزه داری به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا با تهیه ویتامین ها ، به خصوص پیش سازهای ویتامین C و ویتامین A ، با بیماری Quid1 مبارزه کند.

– گروه شیر و لبنیات: شامل شیر ، ماست ، پنیر ، ماست و چتر است. این گروه علاوه بر تأمین کلسیم ، فسفر و برخی پروتئین ها ، ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین های B2 و B12 را فراهم می کند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف لبنیات کم چربی (کمتر از٪ 2٪ چربی) توصیه می شود.

گروه گوشت و تخم مرغ: این گروه منبعی از پروتئین حیوانی با کیفیت بالا است و شامل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، میگو ، بلدرچین ، شاهین ، اردک ، تخم مرغ و تخم مرغ های دیگر است.

– گداگودی و گداگودی: آجیل شامل نخود فرنگی ، لوبیا ، عدس ، لوبیا ، نخود ، گرم سبز و غیره است و آجیل شامل گردو ، بادام ، فندق ، پسته ، بادام ، مغز بادام و … است. است

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا