عمومیکسب و کار ویژه

آشنایی با مراحل پارتیشن بندی محیط اداری

منظور از پارتیشن بندی اداری چیست؟

پارتیشن اداری به‌عنوان یکی از ابزارهای کلیدی برای بهبود شرایط کاری و افزایش راندمان کارکنان در محیط‌های باز شناخته می‌شود. پارتیشن بندی دفتر اداریعلاوه‌بر بهبود فضا و ارتقاء ارتباطات، به کارفرمایان اجازه می‌دهد تا از فضای محدودی به بهترین شکل ممکن بهره‌بری کنند. عملکرد پارتیشن‌ها بر اساس ایجاد حریم خصوصی شخصی‌تر برای هر فرد است که باعث ایجاد فضاهای بهینه و مؤثرتری در بهبود عملکرد کارمندان می‌شود. این پارتیشن‌ها به افراد امکان می‌دهند که با آرامش بیشتر در محیط کار خود فعالیت کنند و به بهبود ترتیب و تقسیم‌بندی بهتر فضاها کمک می‌کنند.

مراحل پارتیشن بندی محیط اداری

در برخی شرکت ها و اداره ها جهت استفاده درست از فضا، به کار بردن پارتیشن اداری جزو مهم ترین و کاربردی ترین اشیاء می باشد. در واقع به کار بردن پارتیشن میتواند باعث افزایش کارکرد افراد یک مجموعه شود. پارتیشن های اداری دارای انواع مختلف تک جداره و دوجداره می باشد که تعیین کردن جنس آن بستگی به نظر مشتری و متراژ اداره دارد.

یکی از عوامل طول عمر و ماندگاری پارتیشن ها رعایت کردن مراحل پارتیشن بندی محیط اداری می باشد. در حقیقت انتخاب پارتیشن به عنوان جداکننده، جزو به صرفه ترین راه ها جهت جداسازی محیط از یکدیگر می باشد. رعایت اصول پارتیشن بندی یعنی استفاده درست از فضای یک محیط اداری، که با کمک گرفتن از یک فرد ماهر بهترین ها را در محیط اداری اجرا کرد.

طراحی پارتیشن بندی اداری به‌عنوان یک عنصر مهم در دکوراسیون داخلی فضاهای اداری نیازمند دقت و توجه به جزئیات است. تاثیرگذاری این عناصر بر ارتقاء زیبایی، عملکرد و کیفیت محیط اداری بسیار مهم است. ضروری است که نباید از اهمیت رعایت نکات مهم در مراحل اجرای پارتیشن بندی فضای اداری غافل شد؛ زیرا در این صورت است که بیشترین کارایی از تقسیم‌بندی حاصل می‌شود.

لازم است که پیش از اجرای کار، پیش‌نیازهایی همچون تحقیق، بررسی و مطالعه  دقیق نسبت به بخش‌هایی که باید از یکدیگر تفکیک شوند صورت بگیرد تا بالاترین کارایی از تقسیم بندی حاصله بدست آید. در ادامه نکاتی را برای طراحی موفق مطرح می‌کنیم و خدمات اجرای پارتیشن اداری را شرح می‌دهیم:

۱. عملکرد پارتیشن

ابتدا باید عملکرد مورد نیاز پارتیشن را مشخص کنید. آیا نیاز به جداکنندگی فیزیکی فضاها دارید؟ آیا نیاز به عایق صوتی یا نورپردازی دارید؟ این عوامل اساسی در طراحی پارتیشن تأثیرگذار هستند.

۲. تعیین مکان و ابعاد

مکان نصب پارتیشن، ارتفاع، عرض، و طول مورد نیاز را به دقت تعیین کنید. این اقدام از مهم‌ترین مراحل در طراحی پارتیشن است.

۳. انتخاب متریال مناسب

انتخاب متریال مناسب بر اساس نیازهای عملکردی و زیبایی مهم است. برای عملکرد صوتی، می‌توان از پارتیشن‌های با عایق صوتی استفاده کرد. برای جلوه زیبایی، متریال با رنگ و تطابق با دکوراسیون انتخاب شود.

۴. استفاده از رنگ و نورپردازی

رنگ‌ها و نورپردازی می‌توانند تأثیر بسزایی بر زیبایی و انتقال حس فضا داشته باشند. انتخاب رنگ‌های مناسب و نورپردازی جذاب می‌تواند فضا را بهبود دهد.

۵. توجه به بهره‌وری انرژی

در طراحی پارتیشن، به بهره‌وری انرژی نیز توجه داشته باشید. استفاده از متریال‌های عایق حرارتی و استفاده از روش‌های بهره‌وری انرژی می‌تواند هزینه‌ها و انرژی مصرفی را کاهش دهد.

۶. تنظیم فضای کافی

از تنظیم فضای کافی برای چیدمان قفسه‌ها و کمدها اطمینان حاصل کنید. این امکان را فراهم می‌کند تا فضا به صورت کارآمد و سازمان‌یافته بهره‌برداری شود.

۷. درنظر گرفتن عوامل محیطی

عوامل محیطی مانند رطوبت و دما نیز باید در طراحی در نظر گرفته شوند تا پارتیشن‌ها مقاوم و کارآمد باشند.

۸. پارتیشن‌های قابل جابه‌جایی

اگر نیاز به پارتیشن‌های قابل جابجایی دارید، مطمئن شوید که سیستم حرکتی و جابجایی آن‌ها به درستی کار می‌کند.

۹. رعایت استانداردها و مقررات

همواره باید مطابقت با استانداردها و مقررات ایمنی و ساختمانی را در طراحی رعایت کرد.

کاربرد پارتیشن در فضای اداری

  • ایجاد فضایی بهینه
  • ایجاد نظم در محیط کار
  • جدا کننده محیط از یکدیگر
  • پنهان کردن عیوب ساختمان
  • ایجاد فضایی شخصی و مجزا
  • پخش نور طبیعی در کل فضای آشپزخانه
  • مانع عبور گرما و سرما به بخش داخلی پارتیشن
  • مانع ورود سر و صدا و ایجاد مزاحمت برای کارکنان
  • پارتیشن یک نوع جداکننده برای ایجاد حریم شخصی فرد می باشد.
  • نسبت به برقراری دیگر انواع جداکننده همانند دیوار، نیاز به زمان کمتری جهت اجرا دارد.
  • اجرای پارتیشن شامل هزینه ی بسیار کمتری نسبت به ساخت دیگر انواع جدا کننده دارد.

پارتیشن بندی دقیقا چیست؟

در اصطلاح معنی لغت پارتیشن بندی، استفاده بهینه از فضا می باشد. پارتیشن بندی میتواند به دو صورت ثابت و متحرک باشد. همچنین پارتیشن ها هنگام نصب می توانند نصفه باشند یا تا سقف کشیده شوند. قبل از عملیات پارتیشن بندی، باید به تمام این نکات توجه کامل را داشته باشد.

پارتیشن بندی محیط اداری شامل چه مراحلی می باشد؟

  • مرحله اول پارتیشن جزو مراحل مهم می باشد. چراکه ابتدا باید محلی را که قصد دارید در آن از پارتیشن به عنوان جداکننده استفاده کنید، به طور کامل از نظر متراژ، محل ورود و خروج نور خورشید، تعداد کارکنان یک مجموعه، متحرک یا ثابت بودن ارتیشن، ارتفاع پارتیشن و… بررسی کرد.
  • در دومین مرحله پس از در نظر گرفتن محیط، شروع به طراحی مدل مد نظر میکنند که حین طراحی باید مسیرهای رفت و آمدی در راه روها، تعداد اتاق هایی که نیاز است با کمک پارتیشن ایجاد شود و استفاده درست از فضا را در نظر گرفت. بنابراین پس از در نظر گرفتن هر آنچه کارفرما میخواهد میتوان بهترین طرح را به آنان هدیه داد.
  • در این مرحله شما طرح نهایی را به مشتری نشان خواهید داد و پس از تایید، با دادن مشاوره می توانید رنگ پارتیشن را هم نهایی کنید. تعیین رنگ پارتیشن، وابسته به نوع و رنگ آمیزی دکوراسیون محیط های اداری دارد.
  • پیش از ساخت، حتما باید سایز پارتیشن ها را برای بار دیگر چک کرد و سپس شروع به ساختن پارتیشن نمود. ابتدا پیش از ساخت، حتما یک بار دیگر سایز پارتیشن را با مکانی که میخواهد در آن قرار گیرد تطابق دهید.
  • در این مرحله به ساخت پارتیشن میپردازیم، که با کمک دستگاه های پیشرفته شروع به ساخت پارتیشن می کنیم. از آنجایی که سرعت کارکرد این دستگاه برای ساخت بسیار بالا می باشد، بنابراین در مدت زمان کوتاهی پس از سفارش میتوان به ساخت و ارائه آن پرداخت.
  • آخرین مرحله آماده سازی پارتیشن، نصب و اجرای آن می باشد که بسیار حساسی می باشد و برای نصب آن باید کار را به یک فرد متخصص سپرد تا نتیجه ای عالی دریافت کنید.

مزیت های پارتیشن بندی در محیط اداری

  • استفاده درست و بهینه از هر قسمتی از فضا
  • حفظ حریم شخصی برای هر یک از کارکنان یک مجموعه
  • دارای هزینه بسیار پایینی نسبت به ساخت و اجرای دیوار به عنوان یک جدا کننده
  • از ورود سر و صدا به محیط داخلی پارتیشن جلوگیری می کند و مانع به هم خوردن تمرکز کارمندان می شود.
  • مانع ورود سرما و گرما به درون پارتیشن می شود.
  • پارتیشن ها قدرت پخش و عبور نور را از خود دارند، به همین دلیل نور طبیعی خورشید را از خود عبور داده و در مصرف برق نیز صرفه جویی می گردد.
  • نصب آن بدون هیچ به هم ریختگی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام میگردد.

نتیجه گیری

اگر شما قصد جداسازی محیط ها را از یکدیگر دارید، ابتدا باید اطلاعات خود را در رابطه با ساخت انواع جدا کننده بالا ببرید، دانستن مراحل پارتیشن بندی محیط اداری میتواند به تصمیم گیری صحیح شما کمک کند. مجموعه نوژن با تولید و ساخت انواع میز کارمندی و صندلی کارمندی خرید را برای شما عزیزان آسان کرده است. متخصصان ما با در نظر گرفتن محیط، به شما بهترین نوع پارتیشن را معرفی خواهند کرد.

دکمه بازگشت به بالا