علم و سلامتکسب و کار ویژه

طرز تهیه ویفر خانگی سالم و خوشمزه با طعم های متنوع

طرز تهیه ویفر خانگی ساده و خوشمزه با نان میکادو با طعم دلخواه

ویفر یکی از تنقلات خوشمزه است که نوعی بیسکویت می باشد. این ویفر از یک یا دو لایه نان میکادو و کرم های مختلف و با طعم ها و اسانس های کاکائویی ساده و یا میوه ای تهیه می شود و در بین بچه ها بسیار محبوب است در زمان گذشته به ویفر، ویفل نیز می گفتند و در سراسر دنیا این ویفر خوشمزه تهیه می شده است.

هدف از تولید این ویفر نوعی بیسکویت بود که به راحتی با چای به عنوان یک میان وعده استفاده می شود. حتی در قرون وسطی بجای شکر از عسل برای خوش طعم کردن ویفر استفاده می کردند شما به راحتی می توانید در منزل ویفر تهیه کنید و نیاز به دستگاه خاصی نیست فقط باید چتد برگ نان میکادو از لوازم قنادی های بخرید و در طعم و مزه های مختلف ویفر را در منزل تهیه کنید. امروز ویفر خانگی ساده و خوشمزه با نان میکادو با طعم دلخواه را به شما آموزش خواهیم داد تا از خرید ویفر موزی بی نیاز شوید. با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه

پودر قند   ۳/۴ پیمانه

روغن مایع              ۱ پیمانه

اسانس دلخواه موز، توت فرنگی یا وانیل چند قطره

نان میکادو           ۶ ورق

طرز تهیه ویفر خانگی با نان میکادو

مرحله اول: تفت دادن آرد

ابتدا آرد را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود ولی اصلا نباید تغییر رنگ دهد سپس آرد تفت خورده را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید.

مرحله دوم: افزودن پودر قند و روغن مایع

پودر قند را هم بع صورت الک شده روی آرد اضافه کنید و کم کم شروع به اضافه کردن روغن کنید دقت کنید بسته به جنس آردهای مختلف ممکن است کمتر روغن مصرف شود وقتی مواد به صورت مایع یکدست و روان درآمد کافی می باشد و نوبت افزودن اسانس مورد نظر است.

مرحله سوم: افزودن با نان

مواد را بلافاصله از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا ولرم شود حالا یک ورقه نان میکادو را روی سطح کار قرار دهید و یک لایه نازک از مواد فوق روی نان ریخته و با پالت خوب صاف کنید.

مرحله چهارم: تهیه ویفر

همین طور لایه ها را به اندازه ۴ یا ۵ ورقه تکرار کنید و هر بار کمی مایع ویفر بزنید و هر بار خوب با دست لایه ها را فشار دهید تا بهم خوب چسبیده شوند حالا باید یک جسم سنگین روی ویفر قرار دهید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا لایه ها خوب بهم بچسبند سپس با چاقو تیز یا اره به اندازه دلخواه برش بزنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه ویفر خانگی ساده

  • اسانس را زیاد نریزید وگرنه مواد تلخ می شود.
  • اگر مواد سفت باشد روی نان میکادو حرکت نمی کند و اگر خیلی روان باشد نان میکادو وا می رود.
  • حتما مواد باید ولرم باشد نه خیلی داغ نه خیلی سرد.
  • اگر مواد حین کار کردن سرد شدن یکم روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  • اگر دوست دارید ویفر شکلاتی داشته باشد ۲ ق غذا خوری از آرد کم کنید و همراه پودر قند پودر کاکائو خود را اضافه کنید.

طرز تهیه ویفر؛ یک آموزش برای تهیه انواع ویفرها در خانه

ویفرها یکی از محبوب‌ترین میان‌وعده‌ها در تمامی دنیاست. این خوراکی جذاب که مخصوصاً برای کودکان یکی از خوش‌مزه‌ترین و البته سالم‌ترین گزینه‌ها در میان تنقلات مختلف است را می‌توان به سادگی در خانه تهیه کرد و هیچ‌گونه محدودیتی برای شما در این کار وجود نخواهد داشت. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ویفر را به شما آموزش دهیم و در ادامه مشاهده خواهید کرد که تهیه ویفر در خانه یک کار بسیار ساده و سریع است.

نکته مهم آنکه تهیه ویفر در خانه خودتان در مقایسه با خرید ویفر به شما اطمینان خواهد که خانواده و مخصوصاً کودکان شما سالم‌ترین خوراکی‌ها را نوش جان کرده و در معرض مواد ناسالم موجود در محصولات صنعتی قرار نخواهند گرفت. شما در این مقاله خواهید آموخت که طرز تهیه ویفر خانگی ساده و البته به روش بازاری چگونه است و در انتها یک خوراکی سالم و خوشمزه در دستان شما خواهد بود.

هر آنچه که قبل از تهیه این طرز تهیه‌ها باید بدانید.

میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم                ۴۴۰ تا ۵۰۰ کیلوکالری (بر اساس ترکیبات)

زمان آماده‌سازی      ۱۰ دقیقه

زمان لازم برای پخت              ۶۰ دقیقه

تعداد نفرات             ۶ نفر

ویفر خانگی ساده و خوشمزه

آنچه در ادامه مقاله خواهید دید، مواد لازم برای تهیه ویفر ساده بوده و آموزش ادامه آن نیز مراحل طرز تهیه ویفر بدون اسانس است؛ اما همان‌طور که می‌دانید ویفرها را می‌توان در رنگ‌ها، طعم‌ها و حتی با مواد اولیه متفاوتی تهیه کرد؛ اما نگران نباشید! در انتهای مقاله چند نمونه از محبوب‌ترین ویفرها نظیر ویفر رنگارنگ، ویفر کاکائویی، ویفر با آرد نخودچی و… را به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه ویفر خانگی ساده

مواد لازم                 مقدار مورد نیاز

آرد           ۲۵۰ گرم

پودر قند   ۲۵۰ گرم

کره          ۱۰۰ گرم

روغن مایع              ۱۶۰ گرم

وانیل        یک هشتم قاشق چای‌خوری

نان ویفر یا نان میکادو             4 ورق

همچنین در خصوص میزان پودر قند در این لیست باید گفت که شما می‌توانید در ازای کمتر شیرین شدن ویفر خود، مقدار کمتری از آن را وارد ترکیب خود کنید؛ این موضوع باعث می‌شود که در انتها خوراکی سالم‌تری داشته باشید. شما می‌توانید مقداری اسانس‌های میوه‌ای و یا رنگ خوراکی را به اندازه چند قطره، با وانیل جایگزین کنید. همچنین از شکلات تخته‌ای نیز می‌توانید به اندازه دل‌خواه خود بهره بگیرید.

نان میکادو چیست؟ آیا جایگزینی برای آن وجود دارد؟

نان میکادو به همان نان‌های بسیار نازک و کاملاً تردی گفته می‌شود که در انواع ویفرها وجود دارد. شما می‌توانید این نان‌ را به سادگی از فروشگاه‌های لوازم قنادی خریداری کنید و نان کمیابی نیست؛ اما اگر نتوانستید آن را تهیه کنید، می‌توانید از نان بستنی ترد نیز به جای آن بهره بگیرید.

طرز تهیه ویفر

در طرز تهیه ویفر با نان میکادو به دلیل آنکه نان میکادو از پیش تهیه شده و نیازی به پخت مجزای آن ندارید، فرآیند تهیه خوراکی شما بسیار ساده بوده و زمان مورد نیاز آن نیز کم است. از همین رو شما می‌توانید آن را در میان کارهای روزمره خود تهیه کنید.

    مرحله اول:

آرد را به خوبی الک کنید و در ادامه به یک ماهیتابه بزرگ و کاملاً گرم وارد سازید. تا بیست دقیقه آردها را بر روی شعله بسیار کم گاز تفت دهید. این کار را تا رفع بوی خامی آرد و سرخ شدن آن ادامه دهید.

    مرحله دوم:

به آرد خود روغن و کره را اضافه کنید و به تفت دادن آن ادامه دهید تا زمانی که ترکیب یکدست و بوی خامی کره برطرف شود.

    مرحله سوم:

شعله را خاموش کنید، پودر قند را به داخل ترکیب خود بریزید و آن را به خوبی مخلوط کنید.

    مرحله چهارم:

در این مرحله می‌توانید وانیل و یا اسانس مد نظر خود را وارد ترکیب کنید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید. شما می‌توانید به جای خاموش کردن شعله در مرحله سوم، در این مرحله این کار را انجام دهید؛ در این صورت ممکن است عطر و طعم چاشنی شما بیشتر شود.

    مرحله پنجم:

چند دقیقه صبر کنید تا اندکی از حرارت مواد شما کاسته شود (نگذارید مواد سرد شوند)؛ در این میان یک لایه نان‌ میکادو یا نان بستنی کف ظرف بگذارید.

    مرحله ششم:

مواد را به خوبی کف نان پخش کنید، لایه بعدی نان را اضافه کنید و با کف دست به خوبی ویفر را فشار دهید. تا زمانی که به ضخامت مد نظر خود رسیدید این کار را ادامه دهید.

    مرحله هفتم:

یک ظرف یا جسم سنگین بر روی ویفرها قرار دهید و بگذارید تا حدود بیست دقیقه در دمای اتاق بماند. پس از آن سه تا چهار ساعت ویفرها را داخل یخچال قرار دهید.

    مرحله هشتم:

بیسکویت ویفر Wafer شما آماده است! آن‌ها را برش دهید و پس آن عصرانه سالم و خوش‌مزه خود را نوش جان کنید.

آتوسا خوش خواهد

من آتوسا، خبرنگاری که تعهدی عمیق به خدمت به مردم دارم. در این سایت، با تمرکز بر مسائل مهم اجتماعی و اقتصادی، تلاش می‌کنم تا صدای گروه‌ه‌های نادیده گرفته شده را به گوش شما برسانم و برای ایجاد عدالت و برابری در جامعه تلاش کنم.
دکمه بازگشت به بالا