ویژگی های وکیل طلاق مجرب چیست؟
چگونه بهترین وکیل طلاق در تهران را پیدا کنیم؟
چگونه بهترین وکیل طلاق در تهران را پیدا کنیم؟ در تهران با افزایش مشکلات خانوادگی، بسیاری از زوجین تصمیم به جدا شدن میگیرند و در این شرایط برای سرعت بخشیدن به امر طلاق به دنبال بهترین وکیل طلاق در تهران هستند. طلاق یکی از موضوعات بسیار شایع در دنیای امروزی و در جامعه ما است. در بعضی موارد به دلیل مشکلاتی که برای زوجین و یا فرزندان در طول زندگی ایجاد شده، طلاق به عنوان یک راه حل است.
در موارد بسیاری حضور وکیل طلاق و مشاوره حقوقی رایگان در مسیر پرونده میتواند افراد را از مسیر نادرستی که طی میکنند، نجات دهد. بسیاری از افراد در تهران به دنبال وکیل طلاق هستند که پرونده خود را با خیال راحت به وی بسپارند. وکیل طلاق، وکیلی است که با آشنایی به مراحل طلاق و انواع طلاق و نیز تسلط بر مراحل دادرسی میتواند فرایند طلاق را سرعت ببخشد. بعضی از انواع طلاق مانند طلاق از سمت زوجه دارای پیچیدگی ها و شرایط خاصی است. که صرفا با حضور وکیل طلاق مجرب میتوان در این گونه پرونده ها پیروز شد. برای اطلاع از شرایط انحصار وراثت، مقالات دیگر سایت را بخوانید.
مزیت های وکیل طلاق چیست؟
پرونده های طلاق معمولا بدون استفاده از وکیل به سختی به سرانجام می رسند زیرا زوجین به طور کامل با قوانین آشنا نیستند و ممکن است با رفتارشان بر مشکلات بیافزایند. به طور کلی ویژگی های یک وکیل طلاق خوب عبارتند از :
- آشنایی و تسلط کامل به مواد قانونی طلاق مخصوصا مواد 1127 تا 1133 قانون مدنی و استفاده مناسب در روند پرونده
- آشنایی با مراحل طلاق توافقی و نیز طلاق از سمت زن و شوهر
- پیگیری مداوم و سریع پرونده به خصوص در طلاق از سمت زوج
- روانشناسی مناسب از شرایط زوجین و کمک در جهت کاهش آسیب های طلاق و هوشمندی و ذکاوت به جهت رعایت مصلحت موکل و عدم تضییع حقوق مادی و معنوی او
مراحل انجام طلاق توسط وکیل
برای پیگیری پرونده های طلاق مخصوصا در تهران که حجم پرونده های دادگاه ها بالا است توصیه میشود که از بهترین وکیل های طلاق تهران استفاده کنید تا روند پرونده شما به خوبی پیشرفت داشته باشد در این مطلب قصد داریم مراحل انجام طلاق توسط وکیل را بیان کنیم.
صدور گواهی عدم سازش: اگر طلاق از نوع طلاق توافقی باشد، زوجین باید حداقل 5 جلسه به مشاوره روانشناسی بهزیستی رفته و چنانچه مشاور تشخیص دهد، گواهی عدم سازش و عدم انصراف از طلاق صادر میشود.
دادخواست طلاق توافقی: بعد از انجام جلسات مشاوره، دادخواست طلاق توافقی ثبت میشود. با توجه به قانون جدید برخی از پرونده های طلاق توافقی به شورای حل اختلاف ارجاع میشود. همچنین مرحله اول طلاق از سمت زوج و یا طلاق از سمت زوج، ثبت دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی است. مدارکی که باید به وکیل طلاق داده شود، اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی، اصل یا رونوشت عقدنامه، اصل وکالت نامه طلاق در صورت وجود و نسخه وکالت نامه دادگستری میباشد.
ارجاع به دادگاه خانواده: بعد از ارجاع پرونده به دادگاه، باید مدارک اصلی طلاق به دادگاه ارائه شود و در مورد ادله دفاع شود. در طلاق های توافقی، برگه مشاوره بهزیستی و یا وکالت طلاق زوج به زوجه از اصلی ترین مدارک است. در طلاق از سمت زوج، به دلیل وجود حق طلاق کار کمی راحت تر است. هر چند که در رویه جدید، قضات نسبت به صدور رای طلاق از سمت زوج، سخت گیر تر شد ه اند.
به عنوان مثال، صدور رای طلاق از سمت زوج، منوط به پرداخت حقوق زن از جمله مهریه، نفقه و اجرت المثل به صورت نقد یا اقساط است. همچنین در صورت طلاق دادن زوجه با دلیل غیر موجه نصف اموال مرد که در دوران زناشویی ایجاد شده است به زن تعلق میگیرد. در طلاق از سمت زوجه کار بسیار سخت است. چرا که باید یکی از شروط 12 گانه طلاق که در عقد نامه قید شده احراز شده باشد.
اثبات شروط طلاق: اثبات نمودن یکی از شروط 12 گانه ی طلاق از دشوارترین کارهایی است که باید توسط وکیل طلاق انجام شود. برای مثال اثبات رابطه نامشروع و یا ازدواج دوم مرد مشروط به گرفتن رای در دادگاه دیگر است. یا اعتیاد شدید مرد باید در پزشکی قانونی احراز شود. ضرب و جرح و کتک کاری می بایست حتما با نامه کلانتری و نیز پزشکی قانونی همراه شود تا بتوان برای طلاق از سمت زوجه اقدام کرد.
اجرای حکم: پس از اثبات و احراز شرایط طلاق توسط وکیل طلاق، حکم طلاق صادر شده و برای اجرا به دفترخانه طلاق ارجاع داده می شود.
شروط 12 گانه طلاق چیست؟
از سال 1360 به بعد شروطی در عقدنامه ذکر شد که زن و مرد برای ازدواج باید به آنها متعهد شده و سپس آن را امضا بزنند. طبق قانون، سردفتر ازدواج وظیفه دارد که این شروط را برای زوجین به صورت کامل توضیح بدهد. به این شروط که 12 گانه است، شروط ضمن عقد می گویند و درصورتی که یکی از این شروط در زندگی زوجه یا زن وجود داشته باشد، زن می تواند به دادگاه خانواده مراجعه کرده و سپس تقاضای طلاق کند. بنابراین به بررسی شروط های 12 گانه طلاق می پردازیم و آن ها را برررسی می کنیم:
- خودداری شوهر از دادن نفقه به همسرش به مدت شش ماه
- سو رفتار مرد یا سو معاشرت او به طوریکه ادامه زندگی را برای زن غیرقابل تحمل کند
- ابتلا شدن زوج به یکی از امراض صعب العلاج، به طوریکه ادامه زندگی زناشویی در خطر باشد
- جنون زوج در شرایطی که فسخ نکاح شرعا ممکن نباشد
- عدم رعایت در دستور دادگاه در مورد منع شغلی زوج به شغلی که طبق نظر دادگاه با مصالح خانوادگی و حیثیت و آبروی زن باشد.
- محکومیت مرد به حکم قطعی به مجازات پنج سال حبس یا بیشتر ویا محکوم شدن به جزای نقدی که بر اثر ناتوانی از پرداخت، منجر به پنج سال بازداشت شود و یا به حبس و جزای نقدی که به صورت مجموع به پنج سال حبس تا بیشتر بازداشت شود و همچنین حکم مجازات در حال حاضر در حال اجرا باشد.
- ابتلا شدن مرد به هرگونه اعتیاد که به تشخیص دادگاه پایه و اساس زندگی خانوادگی را مختل کند و ادامه زندگی را برای زن دشوار کند.
- مرد بدون هیچ دلیلی، زندگی خانوادگی را ترک کند و یا شش ماه متوالی بدون هیچونه دلیل موجه ای از نظر دادگاه غیبت نماید..
- محکومیت قطعی مرد در اثر جرم و انجام به هرگونه مجازاتی اعم از حد و تعزیر که در اثر ارتکاب این جرم، مغایرت با حیثیت و آبروی خانوادگی شان باشد.
- در صورتیکه بعد از گذشت 5 سال، زن از شوهر خود به علت عقیم بودن و یا داشتن عوارض جسمی نتواند صاحب فرزند شود.
- در صورت مفقودالاثر شدن مرد و اینکه بعد از شش ماه هم خبری از او نشود.
- مرد بدون اطلاع و رضایت از زن، همسر دیگری را اختیار کند و یا به تشخیص دادگاه خانواده، عدالت را در بین همسران رعایت نکند.
بهترین وکیل طلاق کیست؟
وکلایی که برای پرونده های خاص انتخاب می شوند، باید دارای ویژگی های خاصی باشند. اما اصولا وکلای طلاق همیشه از اهمیت بالاتری برخوردار بوده اند. گویی یافتن یک وکیل خوب برای طلاق، مثل یافتن یک مکانیک با تجربه برای تعمیر ماشین، مهم است. به دلیل حجم زیاد و گسترده دعاوی خانواده و پرونده های طلاق، بسیاری از وکلا در این زمینه کار می کنند. بنابراین، بهترین وکیل طلاق در تهران چه کسی است؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که که بهترین وکیل طلاق کسی است که با در نظر گرفتن شرایط موکل خود و نیز پیگیری مداوم پرونده به خصوص دعوی طلاق از سمت زوجه، حق موکل خود را در سریع ترین زمان ممکن بگیرد و از حقوق مادی و معنوی موکل خود دفاع نماید.