کمک ۶.۳ میلیون دلاری ژاپن به ایران از طریق WHO جهت تقویت توان کشور برای مقابله با کرونا

کمک ۶.۳ میلیون دلاری ژاپن به ایران از طریق WHO جهت تقویت توان کشور برای مقابله با کرونا

گزارش های رسمی سازمان جهانی بهداشت در ایران امروز اعلام کرد که دولت ژاپن به عنوان همبستگی خود با ملت ایران در مقابله با بحران کووید-195، تفاهم نامه یارانه 6.3 میلیون دلاری را امضا کرد. پروژه های مشترک با آژانس به امضای سازمان بهداشت جهانی در جمهوری اسلامی ایران.

به گزارش تی تی آنلاین، امروز سه‌شنبه طی مراسمی توسط دکتر. سید جعفر حسین نماینده سازمان بهداشت جهانی جمهوری اسلامی ایران و آقای هیروتاکا ماتئو کاردار سفارت ژاپن در ژاپن. در جمهوری اسلامی ایران جلال نائلی معاون روابط بین الملل با امضای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

بر اساس این پروژه 6.3 میلیون دلاری، 6 دستگاه MRI برای افزایش ظرفیت ملی کووید-19 خریداری خواهد شد. این دستگاه‌ها در بیمارستان‌های دولتی استان‌های تهران (۲ دستگاه)، خوزستان، خراسان رضوی، خراسان و چهارمحال و بختیاری شمالی مستقر می‌شوند و نماینده سازمان جهانی بهداشت مسئولیت تمامی سطوح آمادگی، زایمان و آموزش را بر عهده خواهد داشت. .

دکتر. جعفر حسین در جمع دولت ژاپن و سفارت ژاپن با تشکر از این حمایت ها برای حمایت های مالی که قرار بود نظام سلامت این کشور در خط مقدم کووید-19 قرار گیرد، گفت: این کمک 6.3 میلیون دلاری پاسخی موثر به کووید است. 19 همه گیر جمهوری اسلامی دمکراتیک ایران به ویژه در زمینه تشخیص و کمک به درمان خواهد کرد. «دستگاه های MRI که سازمان بهداشت جهانی برای اصلاح این کمک هزینه استفاده خواهد کرد، نه تنها به عنوان پاسخگوی کووید-19 عمل خواهد کرد، بلکه خواهد بود. همچنین در دراز مدت برای سایر بیماری ها استفاده شود.

ماتسئو، کاردار سفارت ژاپن در ایران گفت: «عفونت ویروس کرونا به سرعت در سراسر جهان در حال گسترش است و نه تنها جان مردم، بلکه اقتصاد جهانی را نیز به خطر می اندازد. از ابتدای شیوع این بیماری، دولت ژاپن فکر می‌کرد که برای نجات جان انسان‌ها و ریشه‌کن کردن اثرات اجتماعی-اقتصادی این بیماری همه‌گیر به یک واکنش فوری نیاز است.»

وی گفت: معتقدم این شش دستگاه MRI از طریق تشخیص و درمان در نقاط مختلف کشور به پیشگیری از تشخیص و درمان بیشتر عفونت‌های کروناویروس کمک می‌کند.

ماتسئو تایید کرد که کارگزار مراقبت های بهداشتی یکی از اعضای اصلی سفارت است. وی خاطرنشان کرد: علم و فناوری ژاپن در این زمینه می تواند نقش مهمی در تقویت روابط ایران و ژاپن داشته باشد.

پس از پایان مراسم، دکتر. نایلی – معاون روابط بین الملل وزارت بهداشت با تشکر از این حمایت های مالی دولت ژاپن و همچنین حمایت های قبلی خود از وزارت بهداشت ایران، برای همکاری های فعلی و آینده ابراز امیدواری کرد. آنها به نیازمندان کمک می کنند، به نیازمندان کمک می کنند.

رئیس سفارت ژاپن در ایران همچنین از تلاش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه ایران و سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با کووید-۱۹ تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که به زودی دنیا به پایان برسد. چالش این بیماری همه گیر ن

از زمان ورود کووید-19 در اوایل سال 2020 (اواخر سال 2009)، دولت ژاپن از طریق آژانس های مختلف سازمان ملل، از جمله سازمان بهداشت جهانی، برنامه سازمان ملل متحد، حدود 34 میلیون دلار برای مبارزه با این بیماری همه گیر به ایران متعهد شده است. سازمان بین المللی مهاجرت، کمیساریای عالی پناهندگی سازمان ملل، برنامه جهانی غذا، فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و جمعیت های هلال احمر مشارکت داشته اند. تا به امروز، ژاپن سی تی اسکن، سونوگرافی، آنالیز گازهای خون شریانی و ونتیلاتورهای ثابت قابل حمل و همچنین بخشی از هزینه خرید دستگاه آنژیوگرافی دوبل و یک سیستم رادیویی دیجیتال قابل حمل را مجاز کرده است. دولت ژاپن همچنین در جولای 2021 حدود سه میلیون دوز واکسن ژاپنی آسترازنکا را از طریق مکانیسم کواچ در ایران ارائه کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا