عمومیکسب و کار ویژه

چرا در تلگرام نمیتونم وارد کانال شوم؟

حل مشکل جوین نشدن در کانال تلگرام

امروز با عنوان حل مشکل جوین نشدن در کانال تلگرام و facebook smm panel در خدمت شما دوستان گرامی هستیم. در برخی مواقع برخی از کاربران پیام رسان تلگرام گزارش داده اند که در جوین شدن در برخی کانال ها مشکل دارند. در ابتدا بگوییم گاهی مواقع در سرورهای تلگرام telegram smm panel مشکلاتی رخ میدهد و اختلالاتی را به وجود می‌آورد .

ممکن است هنگام بروز اینگونه مشکلات در سرورها ، امکان جوین شدن در برخی کانال ها فراهم نشود.

ممکن است یک گروه خصوصی باشد و برای پیوستن به گروه نیاز به لینک یا پیوند دعوت داشته باشید.

پیوند دعوت شما ممکن است توسط سرپرست گروه لغو شود و در نتیجه نتوانید به آن بپیوندید.

ممکن است شما به گروه ها و کانال های زیادی ملحق شده باشید در نتیجه بدون ترک یک گروه دیگر، نمی توانید به گروه های دیگر بپیوندید.

به طور کلی هر کاربر در تلگرام تنها می تواند در تعداد محدودی از کانال ها و سوپر گروه ها عضویت داشته باشد. این تعداد محدود ۵۰۰ است، یعنی هر کاربر تلگرام فقط می تواند در ۵۰۰ کانال یا سوپر گروه عضو شود. این محدودیت تعداد می تواند فعالیت اکانت های جعلی و ربات ها را برای فعالیت در گروه ها و کانال ها کاهش دهد. اما گاهی اوقات این مشکل برای برخی کاربری ها پیش می‌آید که به اجبار باید تعدادی کانال و سوپر گروه از لیست کانال ها حذف گردد. همه اینها در صورتی است که تلگرام شما آخرین نسخه آن باشد یا به عبارت دیگر با وجود داشتن آخرین آپدیت باز هم این مشکل وجود داشته باشد.

البته راهی برای دور زدن این محدودیت وجود دارد. می توانید یک حساب کاربری دیگر در تلگرام ایجاد کنید. در آپدیت اخیر تلگرام، این اپلیکیشن امکان مدیریت ۳ اکانت مختلف تنها با یک دستگاه به صورت همزمان اضافه شده است. با استفاده از این ویژگی می توانید بدون نیاز به خروج از حساب اول به دو حساب دیگر دسترسی داشته باشید .

هر حساب کاربری لیست چت و تنظیمات خاص خود را دارد.به این ترتیب، اگر از هر سه اکانت خود استفاده کنید، می توانید محدودیت عضویت ۵۰۰ در کانال ها و گروه ها را به ۱۵۰۰ افزایش دهید و سپس خطای بیش از حد کانال ها را در تلگرام دور بزنید. ممکن است این گروه به دلیل عدم رعایت حق نسخه برداری اتصال و جوین شدن به آن ممنوع شده باشد.

بهتر است چند لحظه یا حتی چند ساعت صبر کنید و بعد از رفع مشکل مجددا امتحان کنید. گاهی وقت ها هم ادمین کانال ها ورودی های خود را می‌بندند که در نتیجه آن امکان جوین شدن فراهم نمی‌شود. همچنین ممکن است این مشکل در یک ورژن از تلگرام دیده شود. بهتر است آپدیت برنامه های خود را چک کرده و همیشه تلگرام خود را به آخرین نسخه بروز رسانی کنید. معمولاً در هریک از دلایل فوق پیغامی بر همان معنی نمایش داده می‌شود که میتوان با بررسی آن مشکل جوین شدن به کانال مورد نظر را حل کرد. البته تلگرام از جوین شدن به کانال هایی با محتوی غیر اخلاقی جلوگیری کرده و معمولا به آنها اجازه فعالیت نمی‌دهد.

راه حل دیگه یکبار اکانت تون رو از طریق کامپیوتر یا لپتاب بالا بیارید و از اونجا اد کردن کانال و گروه رو امتحان کنید.

نحوه Log in تلگرام در PC: پس از نصب و Start Messaging یه بارکد نمایش میده که اونو از طریق Settings تلگرام روی گوشی، سپس Devices، بعد Link Desctop Devises فراخوانی کنید.

چرا در تلگرام نمیتونم وارد کانال شوم؟ رفع این مشکل چگونه است؟

“این کانال در تلگرام قابل نمایش نیست”؟ یک سوال رایج در پلتفرم است.زمانی اتفاق می افتد که محتوای حساس در یک کانال تلگرام وجود دارد.

در کل پیام خطا آمده است: «این کانال نمی‌تواند نمایش داده شود زیرا برای پخش محتوای بزرگسالان استفاده شده است».

هر زمان که بخواهید به کانال تلگرامی با محتوای حساس بپیوندید با این پیام مواجه خواهید شد. تلگرام ویدیوها و تصاویری را که در رده بزرگسالان قرار می‌گیرند پرچم گذاری می‌کند.

اگر کسی گزینه فیلتر کردن محتوا را فعال کند، هر کانال خصوصی که محتوای گرافیکی و بزرگسالان را میزبانی می کند مسدود می شود.

چگونه “این کانال در تلگرام نمایش داده نمی شود” را رفع کنیم؟

آیا می خواهید خطای «This channel can’t be displayed» را برطرف کنید؟ اگر بله، که این کار را از نسخه موبایل نمی توانید انجام دهید. شما باید نسخه دسکتاپ تلگرام را دانلود کنید.

می توانید اپلیکیشن رسمی دسکتاپ تلگرام (تلگرام وب) را از وب سایت رسمی آن دانلود کنید. این یک لینک سریع به سایت تلگرام است

چرا در تلگرام نمیتونم وارد کانال یا گروه شوم؟

اما چرا به نسخه دسکتاپ تلگرام نیاز دارید؟ برای رفع خطای «این کانال در تلگرام نمایش داده نمی‌شود» باید گزینه «غیرفعال کردن فیلترینگ» را فعال کنید. این فیلتر یک فیلتر محتوای حساس است.

به‌طور پیش‌فرض، گزینه «غیرفعال کردن فیلترینگ» در اپلیکیشن موبایل تلگرام فعال است.

به همین دلیل است که اگر اپلیکیشن تلگرام محتوای حساس را در هر کانال تلگرامی شناسایی کند، «این کانال در تلگرام نمایش داده نمی‌شود» را نمایش می‌دهد.

پس از دانلود و نصب اپلیکیشن دسکتاپ تلگرام، باید وارد حساب کاربری خود شوید.

چرا در تلگرام نمیشه وارد کانال شد؟

درست مانند واتساپ، می توانید با اسکن یک کد QR ساده وارد نسخه دسکتاپ تلگرام شوید. همچنین می توانید از این قابلیت برای ورود به اکانت تلگرام خود از دستگاه های دیگر استفاده کنید.

پس از اتمام نصب، برنامه را اجرا کنید، یک کد QR نمایش داده می شود. حالا موبایل خود را بیرون بیاورید و اپلیکیشن تلگرام را پیدا کنید.

از برنامه تلگرام، اسکنر QR را باز کنید. اگر نمی دانید گزینه QR Code Scanner در کجای تلگرام قرار دارد، مراحل ساده فهرست شده در زیر را دنبال کنید.

اپلیکیشن تلگرام را اجرا کنید.

اکنون روی تنظیمات ضربه بزنید . (کنار تصویر پروفایل)

سپس روی Devices ضربه بزنید.

از آنجا، روی «اسکن کد QR» ضربه بزنید

پس از اینکه با موفقیت وارد حساب کاربری تلگرام خود شدید، به داشبورد خود منتقل خواهید شد.

می توانید کل تاریخچه پیام و لیست چت خود را از داشبورد بررسی کنید.

گزینه منو را در گوشه سمت چپ بالای صفحه مشاهده خواهید کرد.

روی سه خط افقی ضربه بزنید تا منوی تلگرام باز شود.

چندین گزینه با عناوین گروه جدید، کانال جدید، مخاطبین، تنظیمات و حالت شب را از پنجره منوی اصلی خواهید دید.

گزینه Settings را انتخاب کنید .

پس از ضربه زدن بر روی گزینه تنظیمات، چندین گزینه دیگر باز می شود. از پنجره بعدی Privacy & Settings را انتخاب کنید .

در زیر هدر محتوای حساس، گزینه جابجایی «غیرفعال کردن فیلتر کردن» را مشاهده خواهید کرد.

به طور پیش فرض، این ویژگی فعال است. این بدان معنی است که تلگرام به طور خودکار هر کانال (کانال های خصوصی، کانال های عمومی) و گروه ها را برای محتوای حساس اسکن می کند. و وقتی چیزی مبهم پیدا می کند، دسترسی شما را به آن گروه یا کانال تلگرام مسدود می کند.

پس از اینکه گزینه «غیرفعال کردن فیلترینگ» را تغییر دادید، تلگرام دیگر دسترسی شما را به کانال‌ها و گروه‌های تلگرام در صورتی که برای محتوای بزرگسالان مناسب باشد مسدود نخواهد کرد.

اکنون از اپلیکیشن تلگرام گوشی خود خارج شوید. برای اعمال تغییرات ممکن است مجبور شوید برنامه را ترک کنید.

دکمه بازگشت به بالا